Htc, Butterfly 2′yi Ocak Ayında Snapdragon 800 Ile Sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc, Butterfly 2′yi Ocak Ayında Snapdragon 800 Ile Sunabilir
Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden bir tanesi olan HTC, şu anda amiral gemisi modeli One’ın phablet modeli olarak da nitelendirilebilecek modeli olan One Max‘ı sunmaya hazırlanıyor. Diğer taraftan başka modeller üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler gelmekte. Bu modellerden bir tanesinin de Buttrfly 2 akıllı telefon modeli olduğu belirtiliyor.



Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene sonlarına doğru akıllı telefon pazarında bir kilometre taşı daha geçilmiş ve ilk 1920×1080 piksel Full HD ekrana sahip akıllı telefon modelleri ortaya çıkmıştı. İlk çıkan modellerden bir tanesi de HTC’nin Butterfly modeli olmuştu. Daha sonra da Butterfly S adında ki bir model sunulmuştu.

Şimdi de bu akıllı telefonun halefi olan Butterfly 2 iddialara göre çok yakında sunulacak. HTC‘nin yeni akıllısının Ocak ayında Japonya pazarına sunulacağı yönünde bilgiler gelmekte.

Henüz teknik özellikler kesinleşmese de, yeni akıllı telefonun 5.2″büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ve Qualcomm‘un dört çekirdekli işlemci içeren Snapdragon 800 ile sunulacağı belirtiliyor.

HTC, Butterfly 2′yi Ocak ayında Snapdragon 800 ile sunabilir
 


Üst Alt