htc almayı düşünüyoruz.yardımcı olabilir misiniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
htc almayı düşünüyoruz.yardımcı olabilir misiniz :)
arkadaşlar htc hakkında en güvenilir bilgiyi kullanıcılardan alacağimi düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.:).900-1100 arası işlemcisi ram i fotoğraf video kalitesi sağlam bi tavsiye edebileceğiniz htc modeli var mi acaba.teşekkür ediyorum.ha unutmadan güncelleme sıkıntısı olmayıp htc nin desteğini devam ettireceği bir model daha iyi olur.:)

abandonware

abandonware

Üye
al sana öneri: EVO 3D = 1.2 GHz çift çekirdek - 1gb ram + super lcd + teknosada 1099 tl bazen 999 tl indirime giriyor.

buda ics güncellemesi: http://www.maxicep.com/htc/htc-yasal-ics-android4-0-guncellemeleri-ilk-izlenimler-nasil-kurulur-666370.html#post4917303

- - - Eklendi - - -

not: 3d olduğu için 170 gr ve biraz kalın fakat kalınlığı normal sayılır = alışırsın ;)

- - - Eklendi - - -

destek hakkında: htc baya eski modellerine bile ics (android 4.0 güncellemesi yayınlıyor :) )

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
sağolasin kardeş.epey de iyi gibi duruyor bu :).cumartesi inşallah telefoncuya gideceğim.başka bu ayarda var mi tel acaba htc nin.yoksa direk atlayayim mi üstüne :)

abandonware

abandonware

Üye
sağolasin kardeş.epey de iyi gibi duruyor bu :).cumartesi inşallah telefoncuya gideceğim.başka bu ayarda var mi tel acaba htc nin.yoksa direk atlayayim mi üstüne :)

olum birden atlama canını yakar :) sana tavisyem samsung galaxy s advance ye filanda bakman. illa htc almak zorunda değilsin. eğer telefonda çokda falza bişi yapmayacaksan samusng galaxy wonder ada bakabilirsin ;) valla ben evo 3d mi almadan evvel samsung galaxy s advanceyi biliyor olsaydım belki onuda alabilirdim

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
bi bakmakta fayda var.ben onu da bi inceleyeyim.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
3d çok güzel...işlemci ram falan gayet iyi...fiti video da iyi gibi..muhtemelen 3d alcaam gib..

abandonware

abandonware

Üye
3d çok güzel...işlemci ram falan gayet iyi...fiti video da iyi gibi..muhtemelen 3d alcaam gib..

hayırlısı :)

- - - Eklendi - - -

bu arada millet videoda fitini kalın buluyo eline alınca hoşuna gidiyo. bakalım sende nolucak :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
htc 3 d alacaktım cumartesi bi iki yere baktım bulamadım..teknosadan almak istedim ama o da bonus kredi kartım yanımda olmadığı iin taksit sayısı az geldi..ben de teknosayı internetten takibe aldım..internetten alacağım inşallah..yokmuş şu an stoklarında gelince alacağım inşallah..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Öncelikle merhaba. Htc hakkında bildiklerimi kısa bi şekilde anlatmaya çalışayım. Öncelikle Htc firması yenilikçi bi firma ve daima teknolojinin sınırlarını zorlayan, özgür telefonlar çıkarmayı amaçlayan bi firmadır. Samsung yada Sony gibi birçok dalda yarışmak yerine telefonda uzmanlaşmaya çalışan bi firmadır. Kökeni Tayvan olup birçok yenilikler getirmiştir ilk olarak bazıları şunlar :

İlk renkli cep bilgisayarı (1999)
İlk Windows Mobile yüklü cep bilgisayarı (2000)
İlk Windows Mobile yüklü kablosuz cep bilgisayarı (2002)
İlk Windows Mobile yüklü akıllı telefon (2002)
İlk Windows Mobile yüklü akıllı müzik telefonu (2004)
İlk Windows Mobile yüklü 3G cep telefonu (2005)
İlk Windows Mobile 5.0 yüklü cep telefonu (2005)
İlk Windows Mobile UMTS 3G cihazı (2006)
İlk Windows Mobile 5.0 yüklü akıllı telefon (2006)
Parmak ucuyla gezintiyi sağlayan ilk sezgisel dokunmatik ekran (Haziran 2007)

Kullanıcısı olarak bilgi verirsem ilk defa kullanıyorum Htc markalı bir cihaz. Bende sizin gibi başta merak ettim ve araştırma yaptım ve sonunda One X adlı modelini almaya karar verdim ve hayatımda gördüğüm en iyi cihaz diyebilirim. Almadan önce kısa süreli olarak Samsung Galaxy S2 de kullandım ancak arada ki fark bana göre baya bi var. Bana göre Sense arayüzü mobil platformda ki en iyi arayüz. Kullanım kolaylığı olsun görsellik olsun bana göre en iyi arayüzü yapmışlar. Destek konusuna gelirsek bu yönden de en iyi firmalardan bir tanesi. Sony, Apple ve Htc güncelleme getirmekte en önde gelen firmalar. Kısa lafın özü yenilikçi, özgürlükçü ve bir o kadar da güvenilir bir firmadır.

Hangi telefon sorusuna gelirsek tabi ki bu sana kalmış ama Htc Evo 3D olabilir kalınlığını ve ağırlığını önemsemez isen eğer olabilir. Daha yeni olsun kibar olsun dersen One V modelini de öneririm sonuçta daha yeni bir telefon ve desteğinin daha uzun olacağıda bir kesin. Yine de seçim sizin illa ki Htc markalı bir telefonda olması gerekmez başka markalara da bakmanızı öneririm :oke:

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle merhaba. Htc hakkında bildiklerimi kısa bi şekilde anlatmaya çalışayım. Öncelikle Htc firması yenilikçi bi firma ve daima teknolojinin sınırlarını zorlayan, özgür telefonlar çıkarmayı amaçlayan bi firmadır. Samsung yada Sony gibi birçok dalda yarışmak yerine telefonda uzmanlaşmaya çalışan bi firmadır. Kökeni Tayvan olup birçok yenilikler getirmiştir ilk olarak bazıları şunlar :

Kullanıcısı olarak bilgi verirsem ilk defa kullanıyorum Htc markalı bir cihaz. Bende sizin gibi başta merak ettim ve araştırma yaptım ve sonunda One X adlı modelini almaya karar verdim ve hayatımda gördüğüm en iyi cihaz diyebilirim. Almadan önce kısa süreli olarak Samsung Galaxy S2 de kullandım ancak arada ki fark bana göre baya bi var. Bana göre Sense arayüzü mobil platformda ki en iyi arayüz. Kullanım kolaylığı olsun görsellik olsun bana göre en iyi arayüzü yapmışlar. Destek konusuna gelirsek bu yönden de en iyi firmalardan bir tanesi. Sony, Apple ve Htc güncelleme getirmekte en önde gelen firmalar. Kısa lafın özü yenilikçi, özgürlükçü ve bir o kadar da güvenilir bir firmadır.

Hangi telefon sorusuna gelirsek tabi ki bu sana kalmış ama Htc Evo 3D olabilir kalınlığını ve ağırlığını önemsemez isen eğer olabilir. Daha yeni olsun kibar olsun dersen One V modelini de öneririm sonuçta daha yeni bir telefon ve desteğinin daha uzun olacağıda bir kesin. Yine de seçim sizin illa ki Htc markalı bir telefonda olması gerekmez başka markalara da bakmanızı öneririm :oke:
BEN HTC Yİ SEVDİM..MEDİA MARKT TAone v modelini biraz inceledim..çok güzel evet :) ..ama htc 3d ram 1 gb one v de 512 galiba..bu ram olayından dolayı one v düşünmüyordum aslında..ram olayından dolayı kasma olabilir diye düşünüyorum one v de..ama pek bilgim yok bu konularda onu da ilave edeyim..
TEŞEKKÜR EDİYORUM ilgin için..ben one v ye biraz daha dikkatli bakiim ööleyse bi :)

- - - Eklendi - - -

bu siteden de inceledim şimdi evo 3d epeyce üstün görünüyor :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Evet üstün ancak kaba ve ağır olması benim açımdan alınası olmasını engelliyor. Ama tabi ki bunun senin için bi önemi yoksa eğer Evo 3D daha iyidir.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
htc 3d nin hdmi girişi yokmuş ..hdmi için extra bi kablo falan lazımmış..zor mu bulunur ki bu kablo acaba..

abandonware

abandonware

Üye
htc 3d nin hdmi girişi yokmuş ..hdmi için extra bi kablo falan lazımmış..zor mu bulunur ki bu kablo acaba..

kabloyu bilmem ama one v nin işlemcisi 1 GHz tek çekirdek. sense 4 arayüzüne, beats audioya ve android 4.0 a yetersiz gelebilir. öle bir sorunu olmasa bende one v alırdım. evo 3d güzel fakat hakikaten dediğim(iz) gibi kalın ve ağır. oda 3d olduğu için zaten. galaxy wonder one v den biraz daha iyidir. istiyorsan benim bir arkadaş 1100 tlye galaxy s2 bulmuş. araştırırıp sende bulursan (gittigiiyr veya sahibinden.com da filan kesinlikle araştırma) iyi olabilir.

- - - Eklendi - - -

açıklama baya güzel... nerden alıntı yaptın :)

- - - Eklendi - - -

bu arada mutlaka samsung galaxy advanceyede bakmayı unutma.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kabloyu bilmem ama one v nin işlemcisi 1 GHz tek çekirdek. sense 4 arayüzüne, beats audioya ve android 4.0 a yetersiz gelebilir. öle bir sorunu olmasa bende one v alırdım. evo 3d güzel fakat hakikaten dediğim(iz) gibi kalın ve ağır. oda 3d olduğu için zaten. galaxy wonder one v den biraz daha iyidir. istiyorsan benim bir arkadaş 1100 tlye galaxy s2 bulmuş. araştırırıp sende bulursan (gittigiiyr veya sahibinden.com da filan kesinlikle araştırma) iyi olabilir.

- - - Eklendi - - -

açıklama baya güzel... nerden alıntı yaptın :)

- - - Eklendi - - -

bu arada mutlaka samsung galaxy advanceyede bakmayı unutma.

Alıntı sadece ilklerde var o da vikipedia dan gerisi tamamiyle kendi yorumum ;)

abandonware

abandonware

Üye
neyse kardeş daha satın almadıysan mutlaka xperia sola yada bi göz at

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
neyse kardeş daha satın almadıysan mutlaka xperia sola yada bi göz at
hafta sonu merkeze gideceğim..o zaman alacağım..geçen hafta sonu yoktu gelecek demişti eleman..ben dediğin gibi soloyo da bi bakiim..sonradan ah vah tüh demeyelim :) .teşekkür ediyorum..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
HTC kullanmadım lakin,
HTC Sensation,
HTC Sensation XE,
HTC Sensation XL 'a da bakmanı tavsiye ederim kardeş, XE ve XL 'ı canlı canlı incelemedim ama epey bi inceleme videolarını izledim, bende telefonumu değiştirmek için merkeze indiğimde bi telefoncuda, HTC Sensation gördüm geniş ekran akıcı hızlı ve etkileyici bi arayüzü var, Rabbim nasib ederse 1-2 aya 5 yıllık nokia aşkına son verip bende HTC'li olcam XL ile tabii :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Kapkalın 3d telefon yerine htc one v var

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum hepinize sensation aldım,.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt