HTC Accord..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vala Etrafımda Hala BB Telefon Alanlar Var. Adamda BB 9780 Var, Benim Nokia E-6 İle Dalga Geçiyor.

Telefondan Anlamamak Bu Olsa Gerek

papakudioflu

Emekli Yönetici
can arkadaşimizin paylaştigi resim teyit edildi
Buyrun şematik resmi.

amcalu1

Üye
Htc nin one s e benzeyen bir wp8 i çıksa tam süper olacak

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bir bu ile Lumia 900 bir Galaxy tasarımı ile Iphone tasarımı.Nokia çıkar çıkmaz dava açmalı bence...Hayır bildiğin aynı ya...
Evet ama adamlar lumia kullanicilarinin sikintilarini gozonunde bulundurmuslar. Usb girisi alta alinmis ve bildirim isigi eklenmis

Tepkiler: kullanıcıadları

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Evet ama adamlar lumia kullanicilarinin sikintilarini gozonunde bulundurmuslar. Usb girisi alta alinmis ve bildirim isigi eklenmis

yine de tasarım lumia900 ün aynısı abi ve Nokia dava açsa kessinlikle kazanır bence

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tasarim esinlenmeden cok asirtmaya benzemis.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bildiğin dar ve uzun lumia900 yahu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Htcnin ki is degil dunyanin en ozgun tasarimli telefonunu kopyaliyor la millet yer mi bunu.

İnternette yer alan bazı haberlere göre kod adı "Accord" olarak bilinen HTC modelinin resmi adı "HTC 8X" olacakmış.

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnternette yer alan bazı haberlere göre kod adı "Accord" olarak bilinen HTC modelinin resmi adı "HTC 8X" olacakmış.

x yerine muhtemelen bir isim gelicektir o yuzden paylaşmaya gerek duymadim. Ama şunu rahatlikla soyleyebilirim htc iddiali cihazlarla gelicek wp8e

Bence yinede bir Nokia gibi olamaz

Valla ben Accord'u çok beğendim. Zaten özellikleri hakkında daha 1 ay önce ilk haberler çıkmaya başladığında takibe almıştım.
Accord ve Zenith gerçekten muhteşem cihazlar.

"HTC Zenith", "Nokia'nın Phi" modeli ile yarışamaz belki ama "HTC Accord" donanımıyla Nokia'nın Arrow modelinin sırtını yere getirecek gibi duruyor. Tabi Nokia, HTC, Samsung yarışında (Özellikle Türkiye için) "fiyat" faktörü de önemli rol oynayacaktır.

papakudioflu

Emekli Yönetici

tabi wp storedaki ozel avantajlari da gozonunde bulundurmak lazim. Nokia maps wp8de gomulu olucak ama nokia drive diger markalarda yok bu onemli bir handikap nokianin rakipleri icin. Ayrica nokianin gameloft,rovio ve ea games ile ozel anlaşmalari geregi sadece nokia modellerine gelicek oyunlar da buyuk etkenler. Ayrica Nokianin tasarim ve saglamliginin yaninda satiş sonrasi hizmetleri ve aksesuar destegi de var.

Arrow'un donanımı daha net olarak açıklanmadı diye biliyorum birde Accord'un donanımı açıklandı mı ? Eğer benzer veya aynı donanımlı ürünler olursa Nokia çok daha fazla iş yapar diye düşünüyorum ben.Sonuçta tepe cihazında Pureview, Nokia Drive ve fiyat gibi bir çok avantaj olacak.Fiyat avantajı ile rakipleriyle aynı donanımlı Pureview'li bir modeli rakip telefonların fiyatına yakın bir fiyattan satarsa diğer modelleri koyu fanlar bile 2 kere düşünerek alır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...