Cihanî Sultan
Üye
anlamadım ki onun bing maps olduğunu abi
can arkadaşimizin paylaştigi resim teyit edildi
Buyrun şematik resmi.
Evet ama adamlar lumia kullanicilarinin sikintilarini gozonunde bulundurmuslar. Usb girisi alta alinmis ve bildirim isigi eklenmis
Bir bu ile Lumia 900 bir Galaxy tasarımı ile Iphone tasarımı.Nokia çıkar çıkmaz dava açmalı bence...Hayır bildiğin aynı ya...
Evet ama adamlar lumia kullanicilarinin sikintilarini gozonunde bulundurmuslar. Usb girisi alta alinmis ve bildirim isigi eklenmis
Htcnin ki is degil dunyanin en ozgun tasarimli telefonunu kopyaliyor la millet yer mi bunu.
valla belli olmaz abi htc nin koyu fanları var biliyorsun
biliyorum onlar alir zaten iclerinde nokianin tasarimlarindan ve saglamligindan dolayi yara var.
İnternette yer alan bazı haberlere göre kod adı "Accord" olarak bilinen HTC modelinin resmi adı "HTC 8X" olacakmış.
x yerine muhtemelen bir isim gelicektir o yuzden paylaşmaya gerek duymadim. Ama şunu rahatlikla soyleyebilirim htc iddiali cihazlarla gelicek wp8e
Bence yinede bir Nokia gibi olamaz
Valla ben Accord'u çok beğendim. Zaten özellikleri hakkında daha 1 ay önce ilk haberler çıkmaya başladığında takibe almıştım.
Accord ve Zenith gerçekten muhteşem cihazlar.
"HTC Zenith", "Nokia'nın Phi" modeli ile yarışamaz belki ama "HTC Accord" donanımıyla Nokia'nın Arrow modelinin sırtını yere getirecek gibi duruyor. Tabi Nokia, HTC, Samsung yarışında (Özellikle Türkiye için) "fiyat" faktörü de önemli rol oynayacaktır.
Valla ben Accord'u çok beğendim. Zaten özellikleri hakkında daha 1 ay önce ilk haberler çıkmaya başladığında takibe almıştım.
Accord ve Zenith gerçekten muhteşem cihazlar.
"HTC Zenith", "Nokia'nın Phi" modeli ile yarışamaz belki ama "HTC Accord" donanımıyla Nokia'nın Arrow modelinin sırtını yere getirecek gibi duruyor. Tabi Nokia, HTC, Samsung yarışında (Özellikle Türkiye için) "fiyat" faktörü de önemli rol oynayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?