Haber Htc 8x Resmi Olarak Gdr3 Güncellemesini Almaya Basladi (almanya)

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x Resmi Olarak Gdr3 Güncellemesini Almaya Basladi (almanya)
Evet arkadaslar, simdi alman forumunda okudum, GDR3 güncellemesi resmi olarak Almanya da HTC 8X´lere dagitilmaya basladi

Son düzenleme:

braayn

braayn

Üye
bizede haftaya gelir...

dakamon

dakamon

Üye
Black ocakta arkadaşlar hiç boşuna beklemeyin yakın zamanda :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Eğer Black+GDR3 olursa Aralık sonlarını bulur. Ama sadece GDR3 Kasım ortası olur.

alical33

alical33

Üye
ocağı da bulmaz heralde kasım sonu falan nsu ya düşer çakarız flaşı :D
Eğer Black+GDR3 olursa Aralık sonlarını bulur. Ama sadece GDR3 Kasım ortası olur.
neye dayanarak söylüyorsunuz bu tarihleri ?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
ocağı da bulmaz heralde kasım sonu falan nsu ya düşer çakarız flaşı :D
neye dayanarak söylüyorsunuz bu tarihleri ?
Şuana kadarki aldığım güncellemelerden yola çıkarak oluşan deneyimlerim sayesinde. Hep geç, hep geç.. ;)

dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi bi yerde söylemişti nokianın black güncellemesi en geç oak ayı sonu tamamlanacak yada ocak ayı başında. Black güncellemesi gdr3 ve nokia nın geliştirmelerini içeriyor. WP8.1 de ilkbaharda verilecek. Verilen bilgiler bu yöndeydi.

braayn

braayn

Üye
bnce gdr3 uç kasım 15ıne kadar alırız Black ise lumia 1520 satışa çıktığı anda verirler die düşünüyorum..

dakamon

dakamon

Üye
bnce gdr3 uç kasım 15ıne kadar alırız Black ise lumia 1520 satışa çıktığı anda verirler die düşünüyorum..
Siz hiç gdr2 yi verip sonra amberi verdiğini gördünüzmü nokia nın :D black güncellemesinin içinde verilecek gdr3 :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Biraz abarttım sanırım deprem falan, her neyse slogana devam THIS IS LUMİA ;)

capkino06

Üye
bu resimdeki sürüm numarasıyla benim sürüm numaram aynı 8.0... Olan ile ne iş :)

dakamon

dakamon

Üye
This is nokia :D demek daha doğru olur :D bekle allah bekle=Nokia :D

turbocore35

turbocore35

Üye
bu resimdeki sürüm numarasıyla benim sürüm numaram aynı 8.0... Olan ile ne iş :)
wp 8.0 sürümünü kullandıgımız için :D 8.1 e geçince farklı yazar :D
This is nokia :D demek daha doğru olur :D bekle allah bekle=Nokia :D
EVET BAKSANA TEMPLE RUN 2 TANITILDI 22 SİNDE DAHA SADECE 1 ADET OYUN VAR ODA SATEN HERKEZDE OLAN OYUN SANKİ İLK LUMİALARA ÇIKIYORMUS GİBİ ABARTTILAR AH NOKİA AH SENEYE BU ZAMANLAR WP 8.1 ALIRIZ BİZ BU KESİN BİR BİLGİ KAYNAK:BEN

Üst Alt