bize derken lumia içinmi ? black sonradan verilcek galba?bizede haftaya gelir...
black ne zaman ya lumialar içinmiBlack ocakta arkadaşlar hiç boşuna beklemeyin yakın zamanda![]()

neye dayanarak söylüyorsunuz bu tarihleri ?Eğer Black+GDR3 olursa Aralık sonlarını bulur. Ama sadece GDR3 Kasım ortası olur.
Şuana kadarki aldığım güncellemelerden yola çıkarak oluşan deneyimlerim sayesinde. Hep geç, hep geç..ocağı da bulmaz heralde kasım sonu falan nsu ya düşer çakarız flaşı
neye dayanarak söylüyorsunuz bu tarihleri ?
ben bu sefer karamsar değilim bence çok beklemicezŞuana kadarki aldığım güncellemelerden yola çıkarak oluşan deneyimlerim sayesinde. Hep geç, hep geç..![]()

ocak sonu diye haber cıktı black la beraber gelmiycek amaben bu sefer karamsar değilim bence çok beklemicez![]()

İnşallah be hocam NSU'ya bir düşsün deprem olur deprem.ben bu sefer karamsar değilim bence çok beklemicez![]()
Sanırım 8.1 ile karıştırdınİnşallah be hocam NSU'ya bir düşsün deprem olur deprem.
deprem olur dedin ya
deprem yaratacak pek bir şey yok ya 
bu sefer bence nsu düşmücek neden derseniz en amberde 520 nsu düşmemiştiİnşallah be hocam NSU'ya bir düşsün deprem olur deprem.

Siz hiç gdr2 yi verip sonra amberi verdiğini gördünüzmü nokia nınbnce gdr3 uç kasım 15ıne kadar alırız Black ise lumia 1520 satışa çıktığı anda verirler die düşünüyorum..
black güncellemesinin içinde verilecek gdr3 
wp 8.0 sürümünü kullandıgımız içinbu resimdeki sürüm numarasıyla benim sürüm numaram aynı 8.0... Olan ile ne iş![]()
8.1 e geçince farklı yazar
EVET BAKSANA TEMPLE RUN 2 TANITILDI 22 SİNDE DAHA SADECE 1 ADET OYUN VAR ODA SATEN HERKEZDE OLAN OYUN SANKİ İLK LUMİALARA ÇIKIYORMUS GİBİ ABARTTILAR AH NOKİA AH SENEYE BU ZAMANLAR WP 8.1 ALIRIZ BİZ BU KESİN BİR BİLGİ KAYNAK:BENThis is nokiademek daha doğru olur
bekle allah bekle=Nokia
![]()