OnePlus 3, Oxygen OS 3.2.4 güncellemesi almaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 3, Oxygen OS 3.2.4 güncellemesi almaya başladı
Bu sene bir çok farklı amiral gemisi firmalar tarafından sunuldu ve Çinli üreticiler arasında dikkat çekenOnePlus'ın üçüncü amiral gemisi olan OnePlus 3 de bu cihazlardan bir tanesi olmakta. Özellikle de agresif fiyat politikası ile diğer modeller karşısında ilgi gören akıllı telefon üst düzey donanım özelliklerine sahip.



Firma yeni cihazını ilk olarak Graphite rengi ile satışa sunarken, ikinci rengi Soft Gold ise kısa süre önce satışa çıkmıştı.

OnePlus, Android tabanlı Oxygen mobil işletim sistemini geliştirirken, güncellemelerle hem yeni özellikler sunuyor hem de geliştirmeler ve hata düzeltmeleri ile cihazının performansını arttırıyor.

OnePlus, amiral gemisi OnePlus 3 için yeni bir güncelleme sundu. Oxygen OS 3.2.4 olarak gelen bu yeni güncelleme ile giderilen hatalar arasında bazı otomatik tekrar başlatma sorunları, görüşme kalitesi hataları yer alıyor.

Yeni güncelleme 26MB gibi oldukça küçük ve OTA üzerinden yüklenebiliyor.

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 6GB sistem belleğine sahip olan cihaz ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Qualcomm tarafından geliştirilen Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akılı telefon 16MP arka kamera ile geliyor ve ayrıca ön kamerası da 8MP olarak geliyor. Batarya ise 3.000mAh olarak belirlenmiş.
OnePlus 3, Oxygen OS 3.2.4 güncellemesi almaya başladı
 
  • Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Adamlar işi biliyor.
Tebrikler OnePlus
 


Üst Alt