ecel54 Üye gdervisoglu' Alıntı: Haftasonu Vatan'da %30 indirim var.. Tahinlerime göre 8X, 1499 TL nin altında bir fiyata alınabilir. Genişletmek için tıkla ... bu haftasonu mağazalardamı internettemi?
gdervisoglu' Alıntı: Haftasonu Vatan'da %30 indirim var.. Tahinlerime göre 8X, 1499 TL nin altında bir fiyata alınabilir. Genişletmek için tıkla ... bu haftasonu mağazalardamı internettemi?
MrCommanDTr Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: bu haftasonu mağazalardamı internettemi? Genişletmek için tıkla ... mağazalarda diye biliyorum ben
ecel54' Alıntı: bu haftasonu mağazalardamı internettemi? Genişletmek için tıkla ... mağazalarda diye biliyorum ben
papakudioflu Emekli Yönetici sgs3'e de %25 indirim yapti vatan gecen hafta ama etiketi 2200tl idi oradan indirim yapti 1550tl oldu fiyat
sgs3'e de %25 indirim yapti vatan gecen hafta ama etiketi 2200tl idi oradan indirim yapti 1550tl oldu fiyat
ecel54 Üye MrCommanDTr' Alıntı: mağazalarda diye biliyorum ben Genişletmek için tıkla ... bilgisayar almayı düşünüyorum bu haftasonu uğrarım o zaman bu arada mesaj düzenleme yetkim yok
MrCommanDTr' Alıntı: mağazalarda diye biliyorum ben Genişletmek için tıkla ... bilgisayar almayı düşünüyorum bu haftasonu uğrarım o zaman bu arada mesaj düzenleme yetkim yok
papakudioflu Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: bilgisayar almayı düşünüyorum bu haftasonu uğrarım o zaman bu arada mesaj düzenleme yetkim yok Genişletmek için tıkla ... arka arkaya bir kac mesaji editlersen sistem otomatik olarak duzenleme yetkini alir.
ecel54' Alıntı: bilgisayar almayı düşünüyorum bu haftasonu uğrarım o zaman bu arada mesaj düzenleme yetkim yok Genişletmek için tıkla ... arka arkaya bir kac mesaji editlersen sistem otomatik olarak duzenleme yetkini alir.
ecel54 Üye papakudioflu' Alıntı: arka arkaya bir kac mesaji editlersen sistem otomatik olarak duzenleme yetkini alir. Genişletmek için tıkla ... ne zaman geri verir - - - Eklendi - - - geri geldi
papakudioflu' Alıntı: arka arkaya bir kac mesaji editlersen sistem otomatik olarak duzenleme yetkini alir. Genişletmek için tıkla ... ne zaman geri verir - - - Eklendi - - - geri geldi
papakudioflu Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: ne zaman geri verir Genişletmek için tıkla ... vermez adminlerden birisine pm at
gdervisoglu Üye papakudioflu' Alıntı: sgs3'e de %25 indirim yapti vatan gecen hafta ama etiketi 2200tl idi oradan indirim yapti 1550tl oldu fiyat Genişletmek için tıkla ... yine de fiyatlar çok makul oluyor.. fiyatı şişirmese izdiham olur, yıkarlar vatanı.. 1600 den %30 indirim yaptıgını düşünemiyorum bile..
papakudioflu' Alıntı: sgs3'e de %25 indirim yapti vatan gecen hafta ama etiketi 2200tl idi oradan indirim yapti 1550tl oldu fiyat Genişletmek için tıkla ... yine de fiyatlar çok makul oluyor.. fiyatı şişirmese izdiham olur, yıkarlar vatanı.. 1600 den %30 indirim yaptıgını düşünemiyorum bile..
gdervisoglu Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dediğim gibi 8X fiyat 1399 tl. 10 taksit imkanı da var.. süper.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dediğim gibi 8X fiyat 1399 tl. 10 taksit imkanı da var.. süper.