Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc 8s tuş kilidi tuşu zor basıyor
Sponsorlu Bağlantılar
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
htc 8s tuş kilidi tuşu zor basıyor
Sizce garantiye vermeli miyim yoksa Bi telefoncuda halledilecek Bi sorunmu ?
papakudioflu
Emekli Yönetici
bir telefoncuda halledilse bile cihazin garantisi gider.
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
peki kvk dan kaç gün içinde döner ortalama
papakudioflu
Emekli Yönetici
arızaya bağlı. Belki gün içinde bile verebilirler elden teslim edersen.
BrahimOkumus
Üye
Kvk bakmıyor diye biliyorum
ÖEY
Üye
Kvk normalde bakmıyor artık ama mesela İzmir KVK cihazları başka bir servise göndererek yaptırıyor benim duyduğum. Onun için teleservice e götürmek gerekiyor.
nanotex
Üye
Gönder gitsin rahatsız oluyorsan. Ben de gönderdim o sebepten kaymak gibi şu an
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
Teleservis tamir ve değişim yapıyor kvk sadece tamir o yüzden kvk ya verebiliyoruz.
Benimki 10 günde geldi ama istanbula gitmişti. Birsürü sorun yazmıştım ben. Seninki basit iş 1-2 güne gelir
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
Ekranımın bazı bölgelerinde lekelenmeler var tuhaf Bi şekilde siyah temanın uzerindee belli oluyor telefoncu jelatin yapıştırırken çok bastırdı ekrana ondan sonra o şekilde ölü noktalar oluştu o yüzden ekran da değişecek galiba
Ekranımın bazı bölgelerinde lekelenmeler var tuhaf Bi şekilde siyah temanın uzerindee belli oluyor telefoncu jelatin yapıştırırken çok bastırdı ekrana ondan sonra o şekilde ölü noktalar oluştu o yüzden ekran da değişecek galiba
öyle bir şey yapamazlar bu kadar dayanıksız mı yani benim ekranda sorun var bende eve geldim denedim bende elimi hafif bastırınca aynı şekilde ölü noktalar çıkıyo bence bu normal değil
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
bu sabah itibariyle telefonumu garantiye verdim bakalım kaç güne gelecek