
Htc 8s iyi ve kullanışlıdır 512 MB ram 4 GB işimi görür diyorsan alınabilecek en zarif telefondur. Tavsiye ederim

8S parasını hakeden bi cihaz değil bence. gorilla camdan başka ne artısı var ki 600 liralık Lumia 520den?
bende kullanıyorum işe yarar tüm uygulamalar yüklü ve hafıza yetiyor. Müzik kalitesi söylememe gerek yok lumia 720 var kardeşimde yanından geçemez benim telefonun. Tasarım konusunu hiç açmıyorum tartışmaya gerek yok. Ve ben htc ye Nokia dan çok daha fazla güveniyorum bu benim kendi düşüncem 
ben istediğim uygulamaları yüklüyorum valla. üzerine yetmedi nokianın uygulamalarını yükledim yine banamısın demedi.
Ha gidip telefona ıvır zıvır uygulamaları kurarsan, 5-6 tane lens kurarsan , 2 haftada 1 kullandığın uygulamaları kurarsan o hafıza yetmez tabi . bendeki bütün uygulamalar bir telefonu tam anlamıyla kullanmana yarayacak uygulamalar. Hatta ara sıra markete bakarım varmı kurulacak birşey diye ama yok .
Birde 520 ve 8s arasında en basit 2 farkı söyleyeyim unutmadan 1 tasarımıdır 2 ekran kalitesidir. Karşılaştırdım bu arada videodan yada markete gidip ayak üstü inceleme değil.
- - - Eklendi - - -
720 candır bu arada onu da belirteyim .. 520 alınmaz mı alınır oda güzel telefon ama 620 yaramaz
samsung a ait uygulamar da tabiki 

720 candır kısmı dışındaki herşeye takılıyorum... imzamı atarım.
Arkadaşlar nokia uygulama konusunda üstündür ama en alt seviye bana göre alınacak ciihazı 820 dir. fakat iş tasarıma gelince incelik sadelik ve kullanışlılık diyorsan ben htc yi tyek geçerim.
uygulama bulmak ve kullanmaktan yana sıkıntı yaşamıyorum oyun desen temple run bile yüklü ee hani bu bir telefon olarak düşünürsek fazlası meselesi kısmıda düşündürücü bence alınır bi telefondu ve aldım kullanıyorum.
Bir tek eksik vardır oda hafızası kısmındaki gereksiz kısmı onuda daha henüz nokiada tam manasıyla çözemedi yani herkes şikayetçi eee geriye bi fazla olarak nokia 'ya ait uygulamalar kalıyor e zaten onuda oem kilidi ile bizler hallediyoruz lensleri olsun gene here leri olsun herşeyi yüklüyoruz akıllı çekim bile bende yüklüsamsung a ait uygulamar da tabiki
Bundan sonrası iyice düşülmelidir. Araştırmanı iyi yap ve kararını ona göre ver direk kullanıcılardan yorum al uzaktan değerlendirme yapanlardan değil.![]()
