htc 8s hakkında düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

xxsavasxx2

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s hakkında düşünceleriniz
htc 8s almayı düşünüyorum ama nasıl telefondur hızlımı oyun performansı iyimi yani alınırımı

acoustic

acoustic

Üye
Htc 8s iyi ve kullanışlıdır 512 MB ram 4 GB işimi görür diyorsan alınabilecek en zarif telefondur. Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

xxsavasxx2

Üye
    Konu Sahibi
hafızası önemli değilde beni düşündüren tek şey 512mb ram olması yetiyormu wp8 stabil deniyorda yani ram hiç sorun çıkartıyormu

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bazı oyunları desteklemeyebilir onun yerine alabiliyorsan lumia 820 almanı tavsiye ederim

kursat99

kursat99

Üye
Bende Lumia 520 kullanıyorum. Benimkide 512 MB RAM. Samimi söylüyorum şu ana kadar ne bir takılma ne de bir sorun gördüm. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ama beni tek düşündüren 4 GB bellek olması. Zaten 2 GB nı sistem yiyor. Gerisi sana az kalır. "Bence" 8X e bak. Pahalı diyorsan 720 veya 620 düşünebilirsin. Veya çıkınca 625 de çok ideal bir seçim olur. :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Htc 8s iyi ve kullanışlıdır 512 MB ram 4 GB işimi görür diyorsan alınabilecek en zarif telefondur. Tavsiye ederim

aynen bu mesaja kefilim .

ek olarak oyun oynamıyorum ortalama 20-25 tane yüklü uygulamam var. Hemen hemen hepsini kullanırım ve 512 ramin zorlandığı bir an olmadı olacağını da sanmıyorum. Hafıza sorunu da yaşamadım. Androidden alışmışsız tabi 2-3 gb boş hafıza yazısı görmeye ama bu işletim sisteminde 20-25 uygulama ile 800-900 mb boş olan hiçte hafife alınacak bir boyut değil. Değişik bir çalışma prensibi var wp nin alkışlamak lazım . Ayrıca oyunda oynasan 512 ye göre yazılan oyunları oynadığında bütün telefonlar aynı. 8s de tek sıkıntı yüksek datalı oyunlarda hafıza sorunu yaşarsın.

Tasarım zaten ortada.. tartışmasız :oke:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
8S parasını hakeden bi cihaz değil bence. gorilla camdan başka ne artısı var ki 600 liralık Lumia 520den?

tgoksen1

Üye
bence 4GB YETMEZ 620 yada 720 dusun:oke:

evarietyw

evarietyw

Üye
8S parasını hakeden bi cihaz değil bence. gorilla camdan başka ne artısı var ki 600 liralık Lumia 520den?

ekran kalitesi müzik kalitesi kamera flaşı tasarımı :) bende kullanıyorum işe yarar tüm uygulamalar yüklü ve hafıza yetiyor. Müzik kalitesi söylememe gerek yok lumia 720 var kardeşimde yanından geçemez benim telefonun. Tasarım konusunu hiç açmıyorum tartışmaya gerek yok. Ve ben htc ye Nokia dan çok daha fazla güveniyorum bu benim kendi düşüncem :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
4 GB işi bozar istediğin uygulamaları yukleyemezsin ;
520 , 620 , 720 olabilir

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia Lumia 620 veya 720 ye bakmanı öneririm. Hem Nokia hem de hafıza sorunu çok yaşatmaz. :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
ben istediğim uygulamaları yüklüyorum valla. üzerine yetmedi nokianın uygulamalarını yükledim yine banamısın demedi.

Ha gidip telefona ıvır zıvır uygulamaları kurarsan, 5-6 tane lens kurarsan , 2 haftada 1 kullandığın uygulamaları kurarsan o hafıza yetmez tabi . bendeki bütün uygulamalar bir telefonu tam anlamıyla kullanmana yarayacak uygulamalar. Hatta ara sıra markete bakarım varmı kurulacak birşey diye ama yok .

Birde 520 ve 8s arasında en basit 2 farkı söyleyeyim unutmadan 1 tasarımıdır 2 ekran kalitesidir. Karşılaştırdım bu arada videodan yada markete gidip ayak üstü inceleme değil.

- - - Eklendi - - -

720 candır bu arada onu da belirteyim .. 520 alınmaz mı alınır oda güzel telefon ama 620 yaramaz

• Beğen
Tepkiler: acoustic
acoustic

acoustic

Üye
ben istediğim uygulamaları yüklüyorum valla. üzerine yetmedi nokianın uygulamalarını yükledim yine banamısın demedi.

Ha gidip telefona ıvır zıvır uygulamaları kurarsan, 5-6 tane lens kurarsan , 2 haftada 1 kullandığın uygulamaları kurarsan o hafıza yetmez tabi . bendeki bütün uygulamalar bir telefonu tam anlamıyla kullanmana yarayacak uygulamalar. Hatta ara sıra markete bakarım varmı kurulacak birşey diye ama yok .

Birde 520 ve 8s arasında en basit 2 farkı söyleyeyim unutmadan 1 tasarımıdır 2 ekran kalitesidir. Karşılaştırdım bu arada videodan yada markete gidip ayak üstü inceleme değil.

- - - Eklendi - - -

720 candır bu arada onu da belirteyim .. 520 alınmaz mı alınır oda güzel telefon ama 620 yaramaz

720 candır kısmı dışındaki herşeye takılıyorum... imzamı atarım.

Arkadaşlar nokia uygulama konusunda üstündür ama en alt seviye bana göre alınacak ciihazı 820 dir. fakat iş tasarıma gelince incelik sadelik ve kullanışlılık diyorsan ben htc yi tyek geçerim.

uygulama bulmak ve kullanmaktan yana sıkıntı yaşamıyorum oyun desen temple run bile yüklü ee hani bu bir telefon olarak düşünürsek fazlası meselesi kısmıda düşündürücü bence alınır bi telefondu ve aldım kullanıyorum.

Bir tek eksik vardır oda hafızası kısmındaki gereksiz kısmı onuda daha henüz nokiada tam manasıyla çözemedi yani herkes şikayetçi eee geriye bi fazla olarak nokia 'ya ait uygulamalar kalıyor e zaten onuda oem kilidi ile bizler hallediyoruz lensleri olsun gene here leri olsun herşeyi yüklüyoruz akıllı çekim bile bende yüklü :) samsung a ait uygulamar da tabiki :)

Bundan sonrası iyice düşülmelidir. Araştırmanı iyi yap ve kararını ona göre ver direk kullanıcılardan yorum al uzaktan değerlendirme yapanlardan değil. :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

tgoksen1

Üye
620 yaramaz a katılmıyorum

luckysleven

luckysleven

Üye
720 candır kısmı dışındaki herşeye takılıyorum... imzamı atarım.

Arkadaşlar nokia uygulama konusunda üstündür ama en alt seviye bana göre alınacak ciihazı 820 dir. fakat iş tasarıma gelince incelik sadelik ve kullanışlılık diyorsan ben htc yi tyek geçerim.

uygulama bulmak ve kullanmaktan yana sıkıntı yaşamıyorum oyun desen temple run bile yüklü ee hani bu bir telefon olarak düşünürsek fazlası meselesi kısmıda düşündürücü bence alınır bi telefondu ve aldım kullanıyorum.

Bir tek eksik vardır oda hafızası kısmındaki gereksiz kısmı onuda daha henüz nokiada tam manasıyla çözemedi yani herkes şikayetçi eee geriye bi fazla olarak nokia 'ya ait uygulamalar kalıyor e zaten onuda oem kilidi ile bizler hallediyoruz lensleri olsun gene here leri olsun herşeyi yüklüyoruz akıllı çekim bile bende yüklü :) samsung a ait uygulamar da tabiki :)

Bundan sonrası iyice düşülmelidir. Araştırmanı iyi yap ve kararını ona göre ver direk kullanıcılardan yorum al uzaktan değerlendirme yapanlardan değil. :)

birde kameraları güzel haklarını yemeyelim : )

Takipçi Satın Al

Üst Alt