Bende arkadaşlara katılıyorum önden görünüşü hiç güzel değil ama yanlardaki ve arkasındaki tasarım çizgilerini çok beğendim. Donanımı da güzel. Diğer cihazların fiyatlarını düşününce bu daha çok hak ediyor fiyatını ama yine de genel olarak bakınca fiyatlar çok fazla ben kesinlikle bu fiyatlarda telefon almam.
Yani diyorsunuz gemi batar bence tasarım güzel olmuş ufak tefek eksik yönleri var yorumlarda arkadaşların belirttigi kısımlar ama genel anlamda begendim fiyatı fazla geldi 2700 2800 olsa süper olurdu bakalım gemi yüzecek mi batacak mı
Cihaz genel olarak oldukça başarılı. Ama benim anlamadığım nokta, özellikle LG ve HTC fiyat belirlerken piyasadaki marka algılarına hiç mi dikkat etmiyor. Yani 2800 liraya insanlar Galaxy S7 ve İphone 6S alabilirken neden seni tercih etmeli? İnsanlara mutlaka bunu anlatabilmelisin.
Kamera ve batarya S7 ile aynı. S7'nin IP68 sertifikası artısı. HTC 10'un ise Boomsound ve yekpare metal kasa artısı. Ortada Samsung Galaxy S7'nin marka algısı varken S7'den daha yüksek fiyatla akıllı telefon SATAMAZSINIZ.
Yoksa cihazın fiyatını hak edip etmemesi önemli değil.
Fiyatı hariç beğendim ben artık yeni amirali çıktığında bunu alırım o zamana anca düşer fiyat. Cihaz yazılımsal olarak çok güzel herşeyin en iyisini yapmışlar gibi görünüyor. Tasarımıda güzel bana göre tabi göreceli bir şey.
3000 yerine diğer cihazlar ile aynı fiyat koysa 2800 gibi yüksek başarı elde ederdi. 2800 veren adam 3000 ide verir buda var :-D
Ciddi ciddi bu tasarım ilemi çıkacak bu model, s7 ve iphone 6s karşısında hiç sansı yok, hele birde kamera ultra pixsell saçmalığı ile gelirse hiç mi hiç şansı yok bence.
Ciddi ciddi bu tasarım ilemi çıkacak bu model, s7 ve iphone 6s karşısında hiç sansı yok, hele birde kamera ultra pixsell saçmalığı ile gelirse hiç mi hiç şansı yok bence.