HTC 10 için resmi olmayan render görseller geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
HTC 10 için resmi olmayan render görseller geldi
HTC’nin yeni nesil amiral gemisi gelecek ay gün yüzüne çıkacak…



Tayvan merkezli HTC, gelecek ay yeni amiral gemisi modeli olarak HTC 10’u resmi olarak duyuracak. Daha önce HTC One Mx şeklinde amiral gemilerini sunan firmanın, bu sene ise HTC One M10 değil, HTC 10 adı ile sunulacak.



HTC 10’un bazı görselleri bir süre önce gelmişti ve bu görsellerden yola çıkarak, bir tasarımcı cihazın yüksek çözünürlük render görsellerini oluşturdu. Haberimizin sonunda bu render görselleri görebilirsiniz.

HTC 10 için firmadan kısa bir süre önce teaser bir bilgi geldi ve “World First, World Class” olarak kameranın geleceği ifade ediliyor. Akıllı telefon pazarında üreticiler kameralarına son dönemde oldukça önem verirken, LG, Apple, Google 12MP arka kamera ile amiral gemilerini sundular ve LG’den 16MP + 8MP Dual kamera gelirken, Sony de 23MP kamera ile cihazlarını sunmuştu.

İddialara göre HTC 10 akıllı telefon 5.15″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile gelecek. 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesinin ise 32GB olacağı belirtiliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan HTC 10, Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. Ayrıca OiS destekli 12MP arka kamera ile geleceği kaydedilmekte.






HTC 10 için resmi olmayan render görseller geldi - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geç Kaldı Bence Baya
 

Emre

Üye
S820 ve Sense arayüzü ile uçar bu cihaz
 


Üst Alt