HP'den Paramı Geri Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
HP'den Paramı Geri Aldım
Mesaj düzenlendi...

(Hakkınızı arayın)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geçmiş olsun kardeşim ben de Hp dizüstü kullanıyorum şükür bir arızasını görmedim..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aslında hakkın olan birşeyi almak bu kadar zor olmamalı :)
Bende de sony telefon vardı arızalandı servise verdik 45gün sonra geldi arıza devam ediyor sonra bir daha verdik yine 45 gün sonra geldi ve sonunda şikayetçi olduk 320 lira ve samsung telefon aldık :ehe :ehe

researcher

Üye
hic degilse artık kanun var eskiden olsa...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hp yazıcı var bende de .. 2.kez kullanıyorum . Halen memnun değilim..
Yazıcı olarak daha da kullanmayacağım hp .

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bnm laptop ta hp ve memnun değilim..pff..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim laptop casper sorunsuz çalışıyor :D

Godfather

Godfather

Üye
Hp Yazıcımız vardı 10. kullanıma bozuldu kağıt sıkışması dedi sonra içinden 2-3 tane yay fırladı bir baktım içine demir atıyor yaw :ehe :ehe Sonra yapıldıda halen bir işe yaramıyor :ehe

volkan_gul

Üye
merhaba arkadaşlar bende hp ipaq 514 var.6 kez arıza yaptı 6. kez gönderdim geldi.2 3 sefer test edildi sorun yok die gönderdiler. teli cebime koyuyorum. 15 20 dk sonra kapanıyor.içindeki portu degiştiler gönderdiler bu seferde tuşlara basınca ekran dalgalanıyor.tekrar gönderdim.bana normal oldugunu söylediler. batarya sarj tutmuyordu sabah sarjdan çıkarıyordum.6 saat sonra bitmiş.gönderdim yurt dısından batarya gelecek dediler 15 gün bekledim.neyse gönderdiler ama batarya aynı.5 - 6 gün sonra aynı sorunu tekrar yapmaya başladı sarj sorunu.tekrar gönderdim bugun geri geldi ve sorunsuz çalısmakda diyorlar. garantim 3. ayın 1 de bitiyor.yalandan oyalıyorlar.garantisi bittikden sonra elimde kalacak çünki.tüketici dernegine gittim. gönderdigim kağıtları gösterdim.bana 3 kez aynı arızadan onarım görmesini söylediler.Vallahi Bıktım ben.teli garantiye göndermek için harcadıgım benzin parasına.bi telefon daha almıstım. her türlü zarar yani.Tskler arkdaşlar.

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar bende hp ipaq 514 var.6 kez arıza yaptı 6. kez gönderdim geldi.2 3 sefer test edildi sorun yok die gönderdiler. teli cebime koyuyorum. 15 20 dk sonra kapanıyor.içindeki portu degiştiler gönderdiler bu seferde tuşlara basınca ekran dalgalanıyor.tekrar gönderdim.bana normal oldugunu söylediler. batarya sarj tutmuyordu sabah sarjdan çıkarıyordum.6 saat sonra bitmiş.gönderdim yurt dısından batarya gelecek dediler 15 gün bekledim.neyse gönderdiler ama batarya aynı.5 - 6 gün sonra aynı sorunu tekrar yapmaya başladı sarj sorunu.tekrar gönderdim bugun geri geldi ve sorunsuz çalısmakda diyorlar. garantim 3. ayın 1 de bitiyor.yalandan oyalıyorlar.garantisi bittikden sonra elimde kalacak çünki.tüketici dernegine gittim. gönderdigim kağıtları gösterdim.bana 3 kez aynı arızadan onarım görmesini söylediler.Vallahi Bıktım ben.teli garantiye göndermek için harcadıgım benzin parasına.bi telefon daha almıstım. her türlü zarar yani.Tskler arkdaşlar.

Siz o kağıtları kaybetmeyin. Ayrıca serviste geçen süre garanti süresine eklenir. Bundan dolayı o kağıtlar önemli. Telefon aynı hatadan (ben 2 biliyordum Tüketici Derneği size 3 demiş) 3 kere yollayın. Daha sonra resmi girişimlerde bulunun. Paranızı her türlü geri alırsınız.

saat1254

saat1254

Üye
hakkımızı savunalım tabi arkadaşlar

ihlass

ihlass

Üye
vaybe bende aslında HP almayı düşünmiştim ama bu haberler iyi geldi valla teşekkür edderim arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt