bekorok
Üye
Hp Mini Netbook 21 Ay Garantili !!
Turkcell'den Almış Olduğum Hp Compaq Mini Netbook'umu Daha Üst Bir Seviye Bilgisayar Alacağım İçin Satıyorum ..!
Sadece 3 Ay Kullanıldı Arkadaşlar Cihazda Çizik Yok Denilecek Kadar Az Kılcal Çizikler Var Yani Görebilmeniz İçin Büyüteç Filan Kullanmanız Gerekebilir
Cihazda Sim Kart Yuvası Mevcuttur Yani Gsm Şebekesinin Çektiği Heryerde 3G Veya Edge Hızında İnternete Bağlanabilirsiniz Hattınız Ne Olursa Olsun Hiç Önemli Değil Bu Yüzden Ayrıca Vınn Almaya Gerek Yok !!
Dağda,Çayırda,Plajda,Okulda,İşyerinde,Konserde Sim Kartınızı Takın 3G Hızında Facebook,Twitter,Msn,Youtube Gibi Servislere Bağlanın Ve İnternetin Sunmuş Olduğu Tüm Nimetlerden Anında Yararlanın
)
Fazla Uzatmaya Gerek Yok Cihazın Ne Kadar Harika Bir Netbook Olduğunu Herkes Biliyor Zaten (:
Marka : HP
Model : Compaq Mini 110c-1020ST
İşlemci : İntel Atom N270 (1.60 GHZ)
Harddisk : 160 GB (5400 RPM)
Ram : 1 GB DDR2
Ekran : 10.1 İnç Çapraz SD Parlamasız Geniş Ekran
Multimedia : 5/1 Dijital Kart Okuyucu
Batarya : 3 Hücreli Lityum-İyon Pil
İnternet : 802.11b/g WLAN
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
Cihazı Kutusuyla Beraber Tüm Aparatları,Kullanım Kitapçıkları Ve Garanti Belgesi İle Göndericem.
Resimde Görmüş Olduğunuz Muhteşem Netbook Çantası Benden HEDİYE ..!
İsteyene Sonradan Almış Olduğum Kingston 2 GB Rami Çok Uygun Bir Fiyattan Verebilirim (:
Cihazı Windows 7 Home Premium'a Yükselttim Elimde Windows 7'nin Bütün Sürümleri Mevcut Alacak Arkadaşa İstediği Sürümü Yükleyebilirim
Cihazın Pili Tam Şarj Olduğunda Kesintisiz Oynarsanız 3 Saat Gidiyor Ekran Parlaklığını Kısıp Arada Bekleme Moduna Alırsanız 4-5 Saat Gibi Yüksek Bir Meblaya Ulaşabilirsiniz ...
Herşeyi Açık Ve Net Olarak Açıkladım Arkadaşlar Aklınıza Takılan En Ufak Soruyu Özelden Veya Cep Telefonumdan 7/24 Bana Ulaşarak Sorabilirsiniz
İzmir İçi Elden Teslim Yapılır !
Cihazın Resimleri İçin : Sahibinden.com İlan No : 30690131
--------------- Ekleme ---------------
İlk Gelen Alır Arkadaşlar
Sadece 3 Ay Kullanıldı Arkadaşlar Cihazda Çizik Yok Denilecek Kadar Az Kılcal Çizikler Var Yani Görebilmeniz İçin Büyüteç Filan Kullanmanız Gerekebilir

Cihazda Sim Kart Yuvası Mevcuttur Yani Gsm Şebekesinin Çektiği Heryerde 3G Veya Edge Hızında İnternete Bağlanabilirsiniz Hattınız Ne Olursa Olsun Hiç Önemli Değil Bu Yüzden Ayrıca Vınn Almaya Gerek Yok !!
Dağda,Çayırda,Plajda,Okulda,İşyerinde,Konserde Sim Kartınızı Takın 3G Hızında Facebook,Twitter,Msn,Youtube Gibi Servislere Bağlanın Ve İnternetin Sunmuş Olduğu Tüm Nimetlerden Anında Yararlanın
) Fazla Uzatmaya Gerek Yok Cihazın Ne Kadar Harika Bir Netbook Olduğunu Herkes Biliyor Zaten (:
Marka : HP
Model : Compaq Mini 110c-1020ST
İşlemci : İntel Atom N270 (1.60 GHZ)
Harddisk : 160 GB (5400 RPM)
Ram : 1 GB DDR2
Ekran : 10.1 İnç Çapraz SD Parlamasız Geniş Ekran
Multimedia : 5/1 Dijital Kart Okuyucu
Batarya : 3 Hücreli Lityum-İyon Pil
İnternet : 802.11b/g WLAN
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
Cihazı Kutusuyla Beraber Tüm Aparatları,Kullanım Kitapçıkları Ve Garanti Belgesi İle Göndericem.
Resimde Görmüş Olduğunuz Muhteşem Netbook Çantası Benden HEDİYE ..!
İsteyene Sonradan Almış Olduğum Kingston 2 GB Rami Çok Uygun Bir Fiyattan Verebilirim (:
Cihazı Windows 7 Home Premium'a Yükselttim Elimde Windows 7'nin Bütün Sürümleri Mevcut Alacak Arkadaşa İstediği Sürümü Yükleyebilirim
Cihazın Pili Tam Şarj Olduğunda Kesintisiz Oynarsanız 3 Saat Gidiyor Ekran Parlaklığını Kısıp Arada Bekleme Moduna Alırsanız 4-5 Saat Gibi Yüksek Bir Meblaya Ulaşabilirsiniz ...
Herşeyi Açık Ve Net Olarak Açıkladım Arkadaşlar Aklınıza Takılan En Ufak Soruyu Özelden Veya Cep Telefonumdan 7/24 Bana Ulaşarak Sorabilirsiniz
İzmir İçi Elden Teslim Yapılır !
Cihazın Resimleri İçin : Sahibinden.com İlan No : 30690131
--------------- Ekleme ---------------
İlk Gelen Alır Arkadaşlar