Hp Mini Netbook 21 Ay Garantili !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekorok

Üye
    Konu Sahibi
Hp Mini Netbook 21 Ay Garantili !!
Turkcell'den Almış Olduğum Hp Compaq Mini Netbook'umu Daha Üst Bir Seviye Bilgisayar Alacağım İçin Satıyorum ..!

Sadece 3 Ay Kullanıldı Arkadaşlar Cihazda Çizik Yok Denilecek Kadar Az Kılcal Çizikler Var Yani Görebilmeniz İçin Büyüteç Filan Kullanmanız Gerekebilir :)

Cihazda Sim Kart Yuvası Mevcuttur Yani Gsm Şebekesinin Çektiği Heryerde 3G Veya Edge Hızında İnternete Bağlanabilirsiniz Hattınız Ne Olursa Olsun Hiç Önemli Değil Bu Yüzden Ayrıca Vınn Almaya Gerek Yok !!

Dağda,Çayırda,Plajda,Okulda,İşyerinde,Konserde Sim Kartınızı Takın 3G Hızında Facebook,Twitter,Msn,Youtube Gibi Servislere Bağlanın Ve İnternetin Sunmuş Olduğu Tüm Nimetlerden Anında Yararlanın :))
Fazla Uzatmaya Gerek Yok Cihazın Ne Kadar Harika Bir Netbook Olduğunu Herkes Biliyor Zaten (:

Marka : HP
Model : Compaq Mini 110c-1020ST
İşlemci : İntel Atom N270 (1.60 GHZ)
Harddisk : 160 GB (5400 RPM)
Ram : 1 GB DDR2
Ekran : 10.1 İnç Çapraz SD Parlamasız Geniş Ekran
Multimedia : 5/1 Dijital Kart Okuyucu
Batarya : 3 Hücreli Lityum-İyon Pil
İnternet : 802.11b/g WLAN
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
Cihazı Kutusuyla Beraber Tüm Aparatları,Kullanım Kitapçıkları Ve Garanti Belgesi İle Göndericem.
Resimde Görmüş Olduğunuz Muhteşem Netbook Çantası Benden HEDİYE ..!
İsteyene Sonradan Almış Olduğum Kingston 2 GB Rami Çok Uygun Bir Fiyattan Verebilirim (:
Cihazı Windows 7 Home Premium'a Yükselttim Elimde Windows 7'nin Bütün Sürümleri Mevcut Alacak Arkadaşa İstediği Sürümü Yükleyebilirim
Cihazın Pili Tam Şarj Olduğunda Kesintisiz Oynarsanız 3 Saat Gidiyor Ekran Parlaklığını Kısıp Arada Bekleme Moduna Alırsanız 4-5 Saat Gibi Yüksek Bir Meblaya Ulaşabilirsiniz ...
Herşeyi Açık Ve Net Olarak Açıkladım Arkadaşlar Aklınıza Takılan En Ufak Soruyu Özelden Veya Cep Telefonumdan 7/24 Bana Ulaşarak Sorabilirsiniz
İzmir İçi Elden Teslim Yapılır !
Cihazın Resimleri İçin : Sahibinden.com İlan No : 30690131

--------------- Ekleme ---------------

İlk Gelen Alır Arkadaşlar :D

rnlnht

Üye
hocam fiyatı ne kadar

OğuzcanAbi

Üye
fiyat yoksa kaldırılır haberin olsun

bekorok

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı 400 TL Arkadaşlar Ayrıca Bayram Nedeniyle Resimde Görmüş Olduğunuz Muhteşem Netbook Çantası + Temizleme Bezi + 16 Blocks Orginal DVD Film + Webcam + Kaspersky İnternet Security 2010 Orginal Cd HEDİYE !!

rnlnht

Üye
300 peşin wersem olur mu

bekorok

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın 1 Gb Ramli Fiyatı 400 TL
2 GB Kingston Ramli Fiyatı 460 TL Arkadaşlar Şu An 380 Veren Var Ama Vermiyorum Cihazı Çünkü Alalı 3 Ay Oldu Daha Yeni Gibi Tertemiz Sahibinden.com'a Girdiğiniz Zaman Resimlerini Görüceksiniz Zaten

kol@j

kol@j

Üye
380'e ben verirdim

çünkü benimki de aynı makine

ayrıca...
makine çok iyi... ekran kartı zayıf sadece...
benimkisi 7/24 çalışmıştı banamısın demedi vallahi

bekorok

Üye
    Konu Sahibi
Sayın @Kolaj06 Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler :) Cihaz Temiz Olduğu İçin Kıyamıyorum Keşke Satmasamda Kullansam Diyorum Ama Nakite İhtiyacım Var Bu Aralar Satmak Zorundayım Cep Telefonu İle Laptop Arasını Dolduran Bir Cihaz İphone'dan Daha Akıllı, Notebook'tan Daha Küçük Bir Alet Daha Ne İsterim Ben ..

bekorok

Üye
    Konu Sahibi
Ürünün 1 GB Ramli Fiyatı 390 TL 2 GB Kingston Ramli Fiyatı 450 TL Olmuştur Arkadaşlar İyi Bayramlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt