LinkinParkMania
Üye
Hp ipaq 6515d Rom sorunu. (Birisi yardımcı olabilirse çok makbule geçecek :) )
Selamun AleykümArkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Bende bi tane ipaq 6515d ppc var. daha önceden yüklediğim rom u tekrar yüklemeye çalıştığımda tamamen gitti. Şu anda hiçbir rom u kabul etmiyor. Ppc i açınca sadece başlangıç kurulumu geliyor onları ilerliyorum. ( bu arada pc den ppc nin dosyalarını görebiliyorum activesync ile) onları yükledikten sonra boot ekranında kalıp USB ve v0.21 ekranında kalıyor. Rom u tekrar yüklemeye çalıştığımda Ppc kendi sürümünü görmüyor unknow yazıyor ve yüklenecek sürüm 1.21 dir gösteriyor ve yüklemiyor. Bu kurulum ekranında yani ilk mavi ekranda tab the screen ekranında rom kurulumunu başlatabiliyorum. Orda yüklemeye geçiyor ama %0.1 den öteye gitmiyor ve her defasında runclientdriver.dll yüklenemedi bu nbf dosyası başka bir ipaq içindir filan diyor. Ama dediğim gibi daha öncesindede aynı rom la yüklediğimde olmuştu. hp nin sitesinden tekrar rom indirdim ama aynı değişien bişey olmadı. yardımcı olabiliecek birisi var mı?ha birde hp ipaq bootloader diye bi program varmış bu durumlar için indirdim ama beceremedim kurmayı bununlada birisi yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkür ederim..
Sağolasın yinede