lütfen bilmeden yorum yapmayın..hiç bir sorun yaşamadan oyunları oynayabilirsin... güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun![]()
Gta ıv yükledim medium ayarlarda rahat oynatıyo şimdilik başka yüklemedim ama aldığımda 64 bit olduğunu bilseydim almazdım işletim sistemi home premium x64lütfen bilmeden yorum yapmayın..
ekran kartı 64bittir oyun oynuyamassın he oynarsında düşük detaylarda 800x600
oyun oynamak istiyorsanız 128bit ve üzeri ekran kartı almanız lazım
merak etme en baba oyun bugün crysis 2 ise ya da battlefield 3 ise çok güzel 1280x768 çözünürlükle oynarsınlütfen bilmeden yorum yapmayın..
ekran kartı 64bittir oyun oynuyamassın he oynarsında düşük detaylarda 800x600
oyun oynamak istiyorsanız 128bit ve üzeri ekran kartı almanız lazım
oyun oynanmaz diye bişey yok yani
kullanan bilir

25 fps de oynarsın pek akıcı bir şekilde oynatmaz altını çiziyorum.Gta ıv yükledim medium ayarlarda rahat oynatıyo şimdilik başka yüklemedim ama aldığımda 64 bit olduğunu bilseydim almazdım işletim sistemi home premium x64
ne güçlü kartmış düşük seviyede açar oyunları istediği kadar sogutucu olsun kartın veri yolu hızı 64bit 128bit kadar güçlü olmaz mucize 1280x768 düşük detaylarda olabilir. benim kart ucuyor Gt540m 128bitmerak etme en baba oyun bugün crysis 2 ise ya da battlefield 3 ise çok güzel 1280x768 çözünürlükle oynarsınben o beğenmediğiniz 64 bit hd 5470 ekran kartı ile bu ayarlarda oynuyorum... gerçekten ekran kartı ayarlarını yapabilrsen ve de soğutabilirsen oynayamayacağın oyun yok... bilgilerinize
![]()

yüksek detayda oynuyamıyorsun amaSen aldırma kardeş.. banada dediler 64 bit oyun oynayamazsın diye şuan bilgisayarımda modern warfare 3 driver sanfrancisco crysis 2 gta 4 gibi birçok oyunu denedim ayarlarda olmasada normal ayarlarda oynarsınoyun oynanmaz diye bişey yok yani
kullanan bilir
![]()
Sistemim bu :
İşlemci:İntel core i3 2310m
Ekran kartı:GT520m
RAM:4gb ddr3![]()

berke havanı attın hadi kaybol
Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış !
Benim ekran kartı 128bit miş eğer istersen ss atabilirim daha yeni öğrendim bende25 fps de oynarsın pek akıcı bir şekilde oynatmaz altını çiziyorum.
ne güçlü kartmış düşük seviyede açar oyunları istediği kadar sogutucu olsun kartın veri yolu hızı 64bit 128bit kadar güçlü olmaz mucize 1280x768 düşük detaylarda olabilir. benim kart ucuyor Gt540m 128bit
yüksek detayda oynuyamıyorsun ama![]()

Bunlarla mucize olur diyerek mi yoksa kendi ekran kartını söyleyerek mi? Bu arada just cause 2 yi yükledim en yüksek ayarlarda iyi performans sunuyor

kendini hiç avutma.64bit ekran kartıyla yüksek detaylarda oynayan tek kişi sensinBunlarla mucize olur diyerek mi yoksa kendi ekran kartını söyleyerek mi? Bu arada just cause 2 yi yükledim en yüksek ayarlarda iyi performans sunuyor

ozaman idare eder ama ben demiştim bekle diye acele ettin aldınBenim ekran kartı 128bit miş eğer istersen ss atabilirim daha yeni öğrendim bende![]()
kendini hiç avutma.64bit ekran kartıyla yüksek detaylarda oynayan tek kişi sensin
Sadece just cause 2 yi yüksek ayarlarda oynuyorum gta 4 medium da oynuyorum yarın bi arkadaştan call of duty black ops , mw3, nfs the run, crysis 2 ve pes 12 yi alacam denedikten sonra performansı yazarım
diyoruz tabi dinleyen yok.Fazla zorlama makinayı aşırı ısınmaktan yanabilir kartBen 64 bit sanıyodum 128 bit miş ama yinede giriş seviyesi ekran kartı,bütün oyunları kaldırır ama zorlansada![]()
iyi bir soğutucu alman lazım bendeki gt540m bile ısınıyor crysis falan oynarken 60 derece olmuştu.haklısındiyoruz tabi dinleyen yok.Fazla zorlama makinayı aşırı ısınmaktan yanabilir kartiyi bir soğutucu alman lazım bendeki gt540m bile ısınıyor crysis falan oynarken 60 derece olmuştu.