hp G6-1085ET hd 6470 oyun oynayabilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

sythndndr33

Üye
    Konu Sahibi
hp G6-1085ET hd 6470 oyun oynayabilirmiyim
arkadaşlar bugün bu bilgisayarı aldım 4 gb ram amd phenom II x4 işlemci var gta 4 mafia 2 black ops gibi oyunları oynayabilirmiyim? Biraz araştırdım düşük fps falan diyolar deneyen biri yardım etsin

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hiç bir sorun yaşamadan oyunları oynayabilirsin... güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun ;)

futbol123

futbol123

Üye
hiç bir sorun yaşamadan oyunları oynayabilirsin... güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun ;)
lütfen bilmeden yorum yapmayın..
ekran kartı 64bittir oyun oynuyamassın he oynarsında düşük detaylarda 800x600
oyun oynamak istiyorsanız 128bit ve üzeri ekran kartı almanız lazım

sythndndr33

Üye
    Konu Sahibi
Gta ıv yükledim medium ayarlarda rahat oynatıyo şimdilik başka yüklemedim ama aldığımda 64 bit olduğunu bilseydim almazdım işletim sistemi home premium x64

• Beğen
Tepkiler: brqsalvo
mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
merak etme en baba oyun bugün crysis 2 ise ya da battlefield 3 ise çok güzel 1280x768 çözünürlükle oynarsın ;) ben o beğenmediğiniz 64 bit hd 5470 ekran kartı ile bu ayarlarda oynuyorum... gerçekten ekran kartı ayarlarını yapabilrsen ve de soğutabilirsen oynayamayacağın oyun yok... bilgilerinize ;)

• Beğen
brqsalvo

brqsalvo

Üye
Sen aldırma kardeş.. banada dediler 64 bit oyun oynayamazsın diye şuan bilgisayarımda modern warfare 3 driver sanfrancisco crysis 2 gta 4 gibi birçok oyunu denedim ayarlarda olmasada normal ayarlarda oynarsın :) oyun oynanmaz diye bişey yok yani :) kullanan bilir :)

Sistemim bu :
İşlemci:İntel core i3 2310m
Ekran kartı:GT520m
RAM:4gb ddr3 :)

sythndndr33

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik gta 4 te medium da bi sorun yok daha başka denemedim cevaplar için teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
Gta ıv yükledim medium ayarlarda rahat oynatıyo şimdilik başka yüklemedim ama aldığımda 64 bit olduğunu bilseydim almazdım işletim sistemi home premium x64
25 fps de oynarsın pek akıcı bir şekilde oynatmaz altını çiziyorum.
merak etme en baba oyun bugün crysis 2 ise ya da battlefield 3 ise çok güzel 1280x768 çözünürlükle oynarsın ;) ben o beğenmediğiniz 64 bit hd 5470 ekran kartı ile bu ayarlarda oynuyorum... gerçekten ekran kartı ayarlarını yapabilrsen ve de soğutabilirsen oynayamayacağın oyun yok... bilgilerinize ;)
ne güçlü kartmış düşük seviyede açar oyunları istediği kadar sogutucu olsun kartın veri yolu hızı 64bit 128bit kadar güçlü olmaz mucize 1280x768 düşük detaylarda olabilir. benim kart ucuyor Gt540m 128bit :D
Sen aldırma kardeş.. banada dediler 64 bit oyun oynayamazsın diye şuan bilgisayarımda modern warfare 3 driver sanfrancisco crysis 2 gta 4 gibi birçok oyunu denedim ayarlarda olmasada normal ayarlarda oynarsın :) oyun oynanmaz diye bişey yok yani :) kullanan bilir :)

Sistemim bu :
İşlemci:İntel core i3 2310m
Ekran kartı:GT520m
RAM:4gb ddr3 :)
yüksek detayda oynuyamıyorsun ama :D

sythndndr33

Üye
    Konu Sahibi
berke havanı attın hadi kaybol

futbol123

futbol123

Üye
bilgisayarla hava atılmaz kafayla(zeka) ile hava atılır.
asıl sen kaybol

sythndndr33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış !

Bunlarla mucize olur diyerek mi yoksa kendi ekran kartını söyleyerek mi? Bu arada just cause 2 yi yükledim en yüksek ayarlarda iyi performans sunuyor

brqsalvo

brqsalvo

Üye
25 fps de oynarsın pek akıcı bir şekilde oynatmaz altını çiziyorum.

ne güçlü kartmış düşük seviyede açar oyunları istediği kadar sogutucu olsun kartın veri yolu hızı 64bit 128bit kadar güçlü olmaz mucize 1280x768 düşük detaylarda olabilir. benim kart ucuyor Gt540m 128bit :D

yüksek detayda oynuyamıyorsun ama :D
Benim ekran kartı 128bit miş eğer istersen ss atabilirim daha yeni öğrendim bende :D

onurince

Üye
Bunlarla mucize olur diyerek mi yoksa kendi ekran kartını söyleyerek mi? Bu arada just cause 2 yi yükledim en yüksek ayarlarda iyi performans sunuyor

Zaten yardımcı olmuş demedimki yardımcı olmaya CALISMISS tam yapamamış :)

futbol123

futbol123

Üye
kendini hiç avutma.64bit ekran kartıyla yüksek detaylarda oynayan tek kişi sensin :haha:

Benim ekran kartı 128bit miş eğer istersen ss atabilirim daha yeni öğrendim bende :D
ozaman idare eder ama ben demiştim bekle diye acele ettin aldın

sythndndr33

Üye
    Konu Sahibi
kendini hiç avutma.64bit ekran kartıyla yüksek detaylarda oynayan tek kişi sensin :haha:

Sadece just cause 2 yi yüksek ayarlarda oynuyorum gta 4 medium da oynuyorum yarın bi arkadaştan call of duty black ops , mw3, nfs the run, crysis 2 ve pes 12 yi alacam denedikten sonra performansı yazarım

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
64 bitse biraz zor 64 bit ekran kartındaki en düşük değerdir mesela diyelimki geforce 8500 gt var bende 256 bit olsun sende de 8900 gt var ama 64 bt senin modelinin benden yüksek olmasına rağmen ben senden daha iyi oynarım oyunları anltabildiysem ne mutlu bana :D

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Ben 64 bit sanıyodum 128 bit miş ama yinede giriş seviyesi ekran kartı,bütün oyunları kaldırır ama zorlansada :D

futbol123

futbol123

Üye
Ben 64 bit sanıyodum 128 bit miş ama yinede giriş seviyesi ekran kartı,bütün oyunları kaldırır ama zorlansada :D
diyoruz tabi dinleyen yok.Fazla zorlama makinayı aşırı ısınmaktan yanabilir kart :D iyi bir soğutucu alman lazım bendeki gt540m bile ısınıyor crysis falan oynarken 60 derece olmuştu.

• Beğen
brqsalvo

brqsalvo

Üye
diyoruz tabi dinleyen yok.Fazla zorlama makinayı aşırı ısınmaktan yanabilir kart :D iyi bir soğutucu alman lazım bendeki gt540m bile ısınıyor crysis falan oynarken 60 derece olmuştu.
haklısın :D

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "