4MaGuS
Üye
fark eden olmadı galiba wifi simgesi 2. resimde niye sağda bu şekilde özelleştirme yapabilme desteği mi veriyor microsoftEvet çok geç ama sanırım bahsedilen özellikleri kullanabilmek için Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinin kullanılması gerekiyor. Özellikle de Continuum 2 desteğinin.
Bu arada cihazda Microsoft hesabı dışında HP'nin sağladığı özellikleri kullanabilmek için PC'lerde olduğu gibi üretici firma hesabı da kullanılacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zannetmiyorum.fark eden olmadı galiba wifi simgesi 2. resimde niye sağda bu şekilde özelleştirme yapabilme desteği mi veriyor microsoft
Sanallaştırma olayını biz kurabilir miyiz appx olarakÖyle bir risk var tabi ki ama Eylül ayı Türkiye için geçerli. Büyük pazarlarda Temmuz Ağustos ayında çıkacak satışa. Fakat yine de 5-6 ay uzun bir süre.
Tabi şöyle de bir durum var. Böyle her şeyi ile dolu dolu bir akıllı telefonu Windows 10 Mobile işletim sistemi ve mevcut kurumsal iş çözümleri ile o zaman kadar yapmaya cesaret edecek bir başka firma çıkar mı?
Bir önceki sayfada attığım ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere, bu özellikler için HP hesabı ile telefonda oturum açmak gerekecek.Sanallaştırma olayını biz kurabilir miyiz appx olarak
şöyle bir an düşündüm de şirketler ofis çalışanlarına bu telefonu veriyor ve ofiste sadece kalvye maouse ve monitör eleman ofisteyken cihazı bağlıyor ve çalışmaya başlıyor sonra iş gereği dışarı çıkması gerekiyor ve telefonu yanına alıyor ofis programlarına yolda devamHp gerçek anlamda kullanıcılarına tam bie taşınabilir ofis vaad ediyor. Ve bununiçin gerçekten de başarılı çalışmalar yapmışlar. HP Workspace de bu çalışmalardan biri. HP hesabı ile oturum açtığınız telefondan girip ister telefon ekranında ister, Continuum ekranında x86 uygulamalarınızı kullanabilirsiniz.
Denemek için aşağıdaki sayfayı ziyaret edin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artı olarak; ortak şirket hesabı kullanıldığını düşünelim. Şirketin tüm ortak dosyalarına çalışanlar her yerden ulaşabiliyor.şöyle bir an düşündüm de şirketler ofis çalışanlarına bu telefonu veriyor ve ofiste sadece kalvye maouse ve monitör eleman ofisteyken cihazı bağlıyor ve çalışmaya başlıyor sonra iş gereği dışarı çıkması gerekiyor ve telefonu yanına alıyor ofis programlarına yolda devam
ve bu teknoloji için de nuhtemel microsoft bulut teknolojisini kullanıyor. Sadece o kadar da değil. Onedrive office Visual Studio yada her neye ihtiyaç varsa.Artı olarak; ortak şirket hesabı kullanıldığını düşünelim. Şirketin tüm ortak dosyalarına çalışanlar her yerden ulaşabiliyor.
Aynen şu an ki çalıştığım şirkette o şekilde bir ağ alt yapısı var telde neden olmasın.Artı olarak; ortak şirket hesabı kullanıldığını düşünelim. Şirketin tüm ortak dosyalarına çalışanlar her yerden ulaşabiliyor.
bizde de aynı altyapı var sistem cidden kurumsal alanda çok iyi olacak, normal kullanıcılar için ifade ettiği şey uygulama sayısı. Kurumlar windows kullandıkça kullanıcı sayısı artacak bu sayede geliştiriciler de uygulama konusunda çekimser davranmayacak.Aynen şu an ki çalıştığım şirkette o şekilde bir ağ alt yapısı var telde neden olmasın.Ama biz normal kullanıcılar için hiç ama hiçbir şey ifade etmiyor bunlar o ayrı
7.8 mm'ye 4150 mah batarya sığdıysa 920'min bataryasının ortalama olarak 5370 mah olması lazımEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Qualcomm Snapdragon 820
- 4 Gb RAM
- 32-64 Gb depolama (200 Gb kadar arttırılabilir)
- 5.96 inç, 2K çözünürlüğe sahip OLED ekran
- 4150 mAh pil
- 16 Mp arka, 8 Mp ön kamera
- USB 3.0 Type-C
- Kablosuz şarj desteği
- Parmak izi okuyucu
- İris tarayıcı
- Continuum desteği
- Çift sim
- IP67 suya ve toza karşı dayanıklılık
- MIL-STD810 sertifikası (1 metreden düşüş için)
- 7.8mm kalınlık, 190 gram ağırlık.
Ama Android cephesinde 5-6 ile aşırı ozellikler içeren guncellemeler gelmiyor ki. Daha çok dizayn ve ikon paketleri değişiyor gibi geliyor. Aslında sistem oturduğu için gelmemesi daha iyi. Gelen güncelleme sistemi sömürmekten başka da bir işe yaramıyor bence. Android son major guncellemeler 4.1.2 jb ve 4.4.2 kk gerisi hikaye+teferruattırNote 3 gibi bi cihaz Android 5-6 alamıyorsa samsung android telefon alırken 5 kere düşünmek lazım
Eylül ayında gelecek diye söylediğimi hatırlıyorum, söylemedim mi yoksa[f]'ten bir arkadaş sormuştu.
Eylülde gelecekse gelmesin daha iyiEylül ayında gelecek diye söylediğimi hatırlıyorum, söylemedim mi yoksa
Görmedim. Şahsen çok uzun bir vade o zamana kadar SurfacePhone çıkarsa herkes SP'ye yönelir gibime geliyorEylül ayında gelecek diye söylediğimi hatırlıyorum, söylemedim mi yoksa
Note 3 android 5.0 güncellemesini resmi olarak almış bir cihaz.Lütfen yazmadan önce araştıralım.Note 3 gibi bi cihaz Android 5-6 alamıyorsa samsung android telefon alırken 5 kere düşünmek lazım
continuum destekleyen uygulamalarla şimdilik sadece 1080p ekranlarda izlenebilir.Peki bişey sormak istiyorum şimdi bu continium sayesinde ofice programlarını kullanıyoruz peki pc bağlantısı yaptımızda diğer uygulamaları veya interneti açıp monitorde film falan izleyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?