orxan_92
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yaani anlamadigim bu ekran kartlari 2gb yaziliyo ama bi işe yaramiyosa neden 2Gb 1Gb diye cikartiyolar?? ne işe yariyo buekran kartı çok düşük
+9256285256285252 aynenÖnemli olan gb değil 1gb 256 bit ekran kartı 4gb 128 bitten daha iyi olabilir önemli olan bit ce saat hızı
Bende begeniyorum codu ama black ops kasdi(( başqa oyun tavsiyen??Call of Duty serilerini oynamanı tavsiye ederimözellikle Modern Warfare 2'yi çok severek bitirmiştim.
Nasil yani?? bunu indirdikden sonra leptopu şarza takip,yukledikden sonra kasma falan olmuyomu??Rahat oynamak istiyorsan amd catalyst centerı indir ve şarza takıp leptobu ekran kartına yüklen (ben bu şekilde fu ll grafik oynuyorum )
çalışma aralığı dediği AMD overclock iyiki kartı yakıp pc yi çöp yapmamışsınızben güncellemeyi yaptım kasma felan yok tu ama salak gibi format attım şimdi güncelleme olmyor sana şöyle izah edeyim amd catalystte ayarlayıp bunu çalışma aralığını en yükseğe sonra çatır çatır oynuyorsunAma ben formattan sonra güncelleyemedim güncellesem hele bi off la çatır çatır oyun oynarım Ayarlaman azım ama illaki unutma ayarlaman !!!!
çalışma aralığı dediği AMD overclock iyiki kartı yakıp pc yi çöp yapmamışsınız
şansınız varmış
biosu sayma şuan en hızlı ssd bile 7 saniyeden önce açamıyor 1.Sen ne diyon ben bunu 1 yıldır yapıyorum şimdi güncelledim ve 4 aydır overclock yapılmış halde ısınma dahi yokpower play üzerindeki batarya sınırlamasını kaldırınca asıl hızı 2.20GHZ oldu 1.90dan sonra onu çekirdekleri ayarlıyıp işlemcilere dağıtıyorum ve çatır çatır oynuyorum hiç oyun takılmadı şu ana kadar 1 ay önce SSD'de yerleştirdim artık leptoba taş bağlıyorum uçmasın diye zaten bir ekran kartı ve işlemci normal bir bilgisayar gibi ayrı ayrı değil bir çalışyor son 2 haftadır şu çift çekirdekli ekran kartına hız aştırma yaptım artık taş bağlamakta yetmiyor uçmasını engellemek için 2 sn en uzun sürede açılıyor (BİOSu sayma onu hızlandıramıyorsun )
overclock yapmaya devam edin. çok sürmez eminim anakartı bozduğunuzda görüşmek üzere selametle
günüme keyif kattınız. iyi bi güldümBak şimdi ben bu işlemci hakkında program kullanımı destek ve daha tonla şey biliyorum 1 2.si eğer öyle bir şey olma ihtimali var ise pcyi zorlasan dahi neden ısınmıyor hiç 50 dereceyi aşmadı işlemci senin o dediğin sadece bir başkasına olmuş diye olucak diye bir şey yok ben bu overclok hani bilmesem haklısın diyicem bunun yanması için en az 150 derceyi aşman lazımki ben daha 3/1ine zor varıyorum zorlamama rağman çeşitli programlar ile en fazla 80 derce gördü dahada gitmedi sen şimdi bana kalkıp bunu yakarsın diye boşuna deme bu intel değil AMD okey 4 senedir kullandığım marka vede hiç sorun yaşamadım sen git o AMD fazla ısınıyor diyenlerin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?