Uygulama Hotspot shild hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Hotspot shild hakkında
Programı kurdum ama telefona bir zararı olur mu acaba? Cesaret edip kullanamıyorum

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Bi zararı olmaz ama elite hesabın yoksa belli bi limitten sonra reklam çıkarıyo karşına

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Reklam sorun olmaz da korkutuyor programı başlatırken uyarı veriyor ya :D

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Bişe olmaz merak etme :D ben de kullandım baya . Sonra kota dolunca reklamlardan sıkılıp Viatun VPN yukledim. O da 1 hafta bedavaydı ;)

• Beğen
Tepkiler: calypso16
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sağol bende sıkılırsam onu yüklerim

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Önemli değil ;)

• Beğen
Tepkiler: calypso16
Mücteba

Mücteba

Üye
sanmıyorum

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Neyi sanmıyorsun?

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Aynen :D root izni falan bişe de gerektirmiyo ztn . Ne yapabilir en fazla

HereİsJohnny

Üye
telefona zararı olmaz o konuda emin olabilirsin dolaylı yoldan zarar var gibi. bu program sadece vpn için aracıdır arkaplanda çalışarak hem internetinizi hem bataryanızı kullanır üstüne bir de reklam atar sürekli. bugünlerde hotspot shield kullanıyorsan twittera giriyosundur zaten. mesaj atanlara özel programsız dns siz twittera girişi anlatabilirim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
telefona zararı olmaz o konuda emin olabilirsin dolaylı yoldan zarar var gibi. bu program sadece vpn için aracıdır arkaplanda çalışarak hem internetinizi hem bataryanızı kullanır üstüne bir de reklam atar sürekli. bugünlerde hotspot shield kullanıyorsan twittera giriyosundur zaten. mesaj atanlara özel programsız dns siz twittera girişi anlatabilirim
buraya yazarsan daha çok yardımın dokunur?

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Ya opera mini giriyo ztn . :) Başka programa gerek var mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt