Haber Hotspot Shield Free VPN Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
#TwitterblockinTurkey
#TwitterblockedinTurkey

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bir arkadaşın telefonuna yükledik, güzel çalışıyor :sirit:

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Komik olan şey Twitterin kapandığını twitterdan öğrendim. Komedi gibi yeminle..
Maalesef öyle abi kapatacaksınız doğru düzgün kapatın bari, twitter kapanınca girenlerin sayısı artıyor resmen:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
sahanemir

sahanemir

Üye
istatistikler de de öyle çıkıyor..kapıyorlar bu sefer de merak edenler de dahil giriyorlar daha önce girmeyenler de dahil .komik bir durum yani.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Maalesef öyle abi kapatacaksınız doğru düzgün kapatın bari, twitter kapanınca girenlerin sayısı artıyor resmen:)
Twittiri içerdeyken kapadılar.Dışarı da çıkamıyoruz sigarasız kaldık resmen :)
Dipnot : Yasak geldikten 2 saat sonra 3 milyon twit atılmış Türkiyeden. Rekor kırdık :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybars1979

Aybars1979

Üye
aynen öyle reklamın iyisi kötüsü olmazmış. ben bile zırt pırt kapatılıp durunca kayıt oldum 2-3 ay takıldım bıraktım şimdi. ayıptır söylemesi şimdi sadece victoria secrets modellerini takip ediyorum girip ara sıra güncellemelerine bakıyorum. yoksa twitter akıllı adam ii değil milletin işi gücü yok takılıyor sürekli sanırım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Asıl twitter akıllı işi. Sosyal konularda iyi çalışma ile ses getirecek hashtagler var.
Misal dünkü duyurumuz #ZeynepeCanVer idi. İlik nakli olmazsa hayatını kaybedecek. Twitter da 1 aydır donör bulmak için çabalıyoruz. Ve artık 1 aydan az zamanı kaldı. Kritik sürece giriyoruz.

Bu vesileyle tüm Maxicep ailesini donör olmaya davet ediyorum. KIZILAY Kan merkezlerine donör olmak istiyorum diyerek bir tüp kan örneği bırakmanız yeterlidir. Kan grubu asla önemli değil. Belki de #zeynepgülcan 'ın isimsiz kahramanı bizim sitemizden çıkar.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve Rock Ve Roll

Üst Alt