Hayırlı olsun kardeşim
Teşekkür ederim abi.Hoşgeldiniz. Kuralları okumanızı, kullanışa yönelik veya diğer konulardaki tüm sorularınızı Co-Admin Veya Admin'lere iletebilirsiniz.
Keyifli forumlar.
Konu onaylanma sürecinde olabilir. Kural dışı olduğu tespit edilrse konunuz silindiği için gelen bildirimi okumanızı öneririm.
Hoşgeldiniz. Kuralları okumanızı, kullanışa yönelik veya diğer konulardaki tüm sorularınızı Co-Admin Veya Admin'lere iletebilirsiniz.
Keyifli forumlar.
Konu onaylanma sürecinde olabilir. Kural dışı olduğu tespit edilrse konunuz silindiği için gelen bildirimi okumanızı öneririm.
Kardeşim adam sana bişey demediki. Bu kadar atarlı çıkmana hiç gerek yok.Okudum ancak paylaştığımız oyun konularına alıntı diyorsunuz.Ve ayıp diye birşey var!ben o sitenin hiçbir telif hakkını kullanmadan paylaşım yaptım başka siteden alıp bu foruma koydum ancak ne yazıkki bir yetkili bunları çalıntı zannetti ve hepsini sildi.Bunu bana açıklayın hocam
Öncelikle alıntının ne olduğunu size açıklayayım. Bir sayfa görürsünüz oranın bilgilerini forumumuzda paylaşmak için kendi öz iradeniz ile sıfırdan düzenleyip paylaşırsınız bunda bir sorun yok. Diğer taraftan ki sizin konularınızı neden silindiğiniz çok basit söyleyim. Bu sitede paylaşım için saatlerce konu düzenleyip site kurallarımıza uygun konular açan üyelerimize haksızlık yaratacağından silinmiştir.Okudum ancak paylaştığımız oyun konularına alıntı diyorsunuz.Ve ayıp diye birşey var!ben o sitenin hiçbir telif hakkını kullanmadan paylaşım yaptım başka siteden alıp bu foruma koydum ancak ne yazıkki bir yetkili bunları çalıntı zannetti ve hepsini sildi.Bunu bana açıklayın hocam
Öncelikle alıntının ne olduğunu size açıklayayım. Bir sayfa görürsünüz oranın bilgilerini forumumuzda paylaşmak için kendi öz iradeniz ile sıfırdan düzenleyip paylaşırsınız bunda bir sorun yok. Diğer taraftan ki sizin konularınızı neden silindiğiniz çok basit söyleyim. Bu sitede paylaşım için saatlerce konu düzenleyip site kurallarımıza uygun konular açan üyelerimize haksızlık yaratacağından silinmiştir.
Her bulduğunuz sayfayo mouse'un sol tuşu ile seçip sağ tuşu ile forumumuzda yayınlanmasına izin vermiyoruz.
Size tavsiyem linki verdiğimi konu açma kurallarını okuyunuz.
Android Bölümü Paylaşımları Hakkında
Keyifli forumlar.