Hoşbuldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Godson

Üye
    Konu Sahibi
Hoşbuldum
Merhaba Arkadaşlar Ben Godson.Bu Foruma Geldim Çünkü Size Bir Çok Android Apk Oyunlarını Göstereceğim.Bazen PC - Notebook'tanda Oyun Paylaşımı Yaparım.Siz Beni Takip Ederseniz zaten paylaşım yaptığımı Farkedersiniz.Şimdiden Hepinize İyi Çalışma Yapmaya Çalışacağım

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve 98farom98

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hoşgeldin aramıza :)

Godson

Üye
    Konu Sahibi
Hoşbulduk :)
Bir Sürü Oyun Apksı Datası Upload ettim ancak forumun adminleri moderatörleri hala kabul etmediler.

98farom98

98farom98

Üye
Hayırlı olsun kardeşim

SHS

SHS

Üye
Hoşgeldin

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
hoşgeldin kurallara uyduğun sürece kabul edilir

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Godson

Üye
    Konu Sahibi
Hoş buldum

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
@Nextman abi sen mi bakıyorsun arkadaşın durumuna? Pasaport kontroldeymiş, izin bekliyormuş [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz. Kuralları okumanızı, kullanışa yönelik veya diğer konulardaki tüm sorularınızı Co-Admin Veya Admin'lere iletebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu onaylanma sürecinde olabilir. Kural dışı olduğu tespit edilrse konunuz silindiği için gelen bildirimi okumanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Hoşgeldiniz. Kuralları okumanızı, kullanışa yönelik veya diğer konulardaki tüm sorularınızı Co-Admin Veya Admin'lere iletebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu onaylanma sürecinde olabilir. Kural dışı olduğu tespit edilrse konunuz silindiği için gelen bildirimi okumanızı öneririm.
Teşekkür ederim abi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Godson

Üye
    Konu Sahibi

Keyifli forumlar.

Okudum ancak paylaştığımız oyun konularına alıntı diyorsunuz.Ve ayıp diye birşey var!ben o sitenin hiçbir telif hakkını kullanmadan paylaşım yaptım başka siteden alıp bu foruma koydum ancak ne yazıkki bir yetkili bunları çalıntı zannetti ve hepsini sildi.Bunu bana açıklayın hocam

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Okudum ancak paylaştığımız oyun konularına alıntı diyorsunuz.Ve ayıp diye birşey var!ben o sitenin hiçbir telif hakkını kullanmadan paylaşım yaptım başka siteden alıp bu foruma koydum ancak ne yazıkki bir yetkili bunları çalıntı zannetti ve hepsini sildi.Bunu bana açıklayın hocam
Kardeşim adam sana bişey demediki. Bu kadar atarlı çıkmana hiç gerek yok.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle alıntının ne olduğunu size açıklayayım. Bir sayfa görürsünüz oranın bilgilerini forumumuzda paylaşmak için kendi öz iradeniz ile sıfırdan düzenleyip paylaşırsınız bunda bir sorun yok. Diğer taraftan ki sizin konularınızı neden silindiğiniz çok basit söyleyim. Bu sitede paylaşım için saatlerce konu düzenleyip site kurallarımıza uygun konular açan üyelerimize haksızlık yaratacağından silinmiştir.

Her bulduğunuz sayfayo mouse'un sol tuşu ile seçip sağ tuşu ile forumumuzda yayınlanmasına izin vermiyoruz.

Size tavsiyem linki verdiğimi konu açma kurallarını okuyunuz.
Android Bölümü Paylaşımları Hakkında

Keyifli forumlar.

Godson

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle alıntının ne olduğunu size açıklayayım. Bir sayfa görürsünüz oranın bilgilerini forumumuzda paylaşmak için kendi öz iradeniz ile sıfırdan düzenleyip paylaşırsınız bunda bir sorun yok. Diğer taraftan ki sizin konularınızı neden silindiğiniz çok basit söyleyim. Bu sitede paylaşım için saatlerce konu düzenleyip site kurallarımıza uygun konular açan üyelerimize haksızlık yaratacağından silinmiştir.

Her bulduğunuz sayfayo mouse'un sol tuşu ile seçip sağ tuşu ile forumumuzda yayınlanmasına izin vermiyoruz.

Size tavsiyem linki verdiğimi konu açma kurallarını okuyunuz.

Keyifli forumlar.

Hocam çok iyi anlarsınız ancak benim dediğimden birşey anlamadınız.Ben konu kopyalamadim.Ben sadece oyunun linkini oradan aldim. Ama ben önceden apk linkini bulacağım oyunu kendim seçtim ve sonrada kendi editörü olduğum siteden buraya koydum.Buna rağmen ben bu oyunlari satın alamadım çünkü benim gibi kredi kartı olupta maaşını almayı bekliyemiyenler vardır .Ben alıntı yaptım ama konuyu kimseden almadim.Kimse bana yardim etmedi .Ne konu açmayı bende biliyorum.Maxicep i severim ancak bu sorunu begenmem çünkü benim emeğim olan oyunlari siz kapatiyorsunuz ve hakkımı yiyorsunuz.Ben maxicepten ayrılabilir im çünkü insanın istediği olmayan yerde pisledigi olur ben hakkımı arıyorum hocam

He şunu bilin linkleri bu seferlik başka yerden aldım ve veren adam izinde verdi hocam ???
Boş verin hocam siz ne desenizde paylaşacağım ne zaman konumu silmesseniz o zaman doğru yaptığımı anlarsınız iyi forumlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşım siz bu linkteki kurallara göre konu açana kadar konularınız onaylanmaz buradaki insanlardan ayrıcalığınız olamaz.

Saygılarımla

Tekrar tekrar amacı dışında konular açmayınız.​

SpyChef

SpyChef

Üye
Hoşgeldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...