Hort

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

bi dsgli araba sür de göreyim seni devir saatini takip etmek bile zor
dsg şanzıman bazı sıkınıtıları var şu an güç eksikliği gibi halletseler dehşet bi şanzıman

- - - Eklendi - - -

2013 jetta 1.4 tsı dsg sürmüş biri var burda sorun bana :ehe

OPC

OPC

Üye

dsg şanzıman bazı sıkınıtıları var şu an güç eksikliği gibi halletseler dehşet bi şanzıman

- - - Eklendi - - -

2013 jetta 1.4 tsı dsg sürmüş biri var burda sorun bana :ehe

bende 2012 1.4 tsi dsg scirocco sürdüm yani ne var :ehe

dsgnin kronik sorunları çözülürse eğer piyasadaki bütün arabalar VAG grubunun olur

Kerim.

Kerim.

Üye
Bide aragaz yapmasi cok zevkli la:aha:

Legendary.

Legendary.

Üye
Milasta sürmek kolay sıkıntı olmuyor ananm anam babam 10 gün bana bursada trafikte verdi ama ne trafik :ehe Zevkliydi ya :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

bende 2012 1.4 tsi dsg scirocco sürdüm yani ne var :ehe

dsgnin kronik sorunları çözülürse eğer piyasadaki bütün arabalar VAG grubunun olur
sen kimle dans ettiğini unutuyosun sanırım ben de sürdüm onu :ehe

x5 x6 320d sürmüşüm ben adamın dediğin bak :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
O değil de ben 25.04.1996 doğumluyum ve araba sürmeyi bilmiyorum. Ne yapabilirim 18'e bastığımda ehliyet alabilmek için. Sürücü kursları kaç ay sürüyor.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Milasta sürmek kolay sıkıntı olmuyor ananm anam babam 10 gün bana bursada trafikte verdi ama ne trafik :ehe Zevkliydi ya :D
pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğe :D

OPC

OPC

Üye
O değil de ben 25.04.1996 doğumluyum ve araba sürmeyi bilmiyorum. Ne yapabilirim 18'e bastığımda ehliyet alabilmek için. Sürücü kursları kaç ay sürüyor.

Ehliyet alırken zaten kursa tabi olunmuyor mu :hmmm üstad bi bilgilendir bizi

Ayrıca için rahat olsun araba sürmek yumurtalı sucuk pişirmekten kolay :D

Metin MF

Metin MF

Üye
Soruma cevap verin :(

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
ne kdr sürdüğünü unuttum da. 18 yaşından gün alınca git işte

Üst Alt