Enes
Üye
11. ay olunca işler karışıyo
Daha ne kadar bekliyeceğim ya 15'de ehliyet verselerdi okulu bırakmış kamyoncu olmuştum şimdiye![]()
Daha ne kadar bekliyeceğim ya 15'de ehliyet verselerdi okulu bırakmış kamyoncu olmuştum şimdiye![]()
manuel en guzeli zaten
auto cok kotu la.
ben o kadar dolaştım bişey olmadıOf benimde pesime sivil polis takildi.bu beyaz accentler var ya.abi nasil korkmustum varya![]()

dsg şanzıman bazı sıkınıtıları var şu an güç eksikliği gibi halletseler dehşet bi şanzıman
bi dsgli araba sür de göreyim seni devir saatini takip etmek bile zor

bi dsgli araba sür de göreyim seni devir saatini takip etmek bile zor

dsg şanzıman bazı sıkınıtıları var şu an güç eksikliği gibi halletseler dehşet bi şanzıman
- - - Eklendi - - -
2013 jetta 1.4 tsı dsg sürmüş biri var burda sorun bana![]()

Bide aragaz yapmasi cok zevkli la![]()

sen kimle dans ettiğini unutuyosun sanırım ben de sürdüm onu
bende 2012 1.4 tsi dsg scirocco sürdüm yani ne var
dsgnin kronik sorunları çözülürse eğer piyasadaki bütün arabalar VAG grubunun olur

pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğeMilasta sürmek kolay sıkıntı olmuyor ananm anam babam 10 gün bana bursada trafikte verdi ama ne trafikZevkliydi ya
![]()

sen kimle dans ettiğini unutuyosun sanırım ben de sürdüm onu
x5 x6 320d sürmüşüm ben adamın dediğin bak![]()
neyse boşver bu muhabbetin sonunda ezersin üstad 
benim dayım da araba hastası beraber gidiyoruz
320d bende sürdümneyse boşver bu muhabbetin sonunda ezersin üstad
![]()

O değil de ben 25.04.1996 doğumluyum ve araba sürmeyi bilmiyorum. Ne yapabilirim 18'e bastığımda ehliyet alabilmek için. Sürücü kursları kaç ay sürüyor.
üstad bi bilgilendir bizi
Duymamis olayim
Ben opelciyim![]()
sizde opel mi varne kdr sürdüğünü unuttum da. 18 yaşından gün alınca git işteO değil de ben 25.04.1996 doğumluyum ve araba sürmeyi bilmiyorum. Ne yapabilirim 18'e bastığımda ehliyet alabilmek için. Sürücü kursları kaç ay sürüyor.