Hort

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye

Ehliyet alırken zaten kursa tabi olunmuyor mu :hmmm üstad bi bilgilendir bizi

Ayrıca için rahat olsun araba sürmek yumurtalı sucuk pişirmekten kolay :D

Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım :angry:

Legendary.

Legendary.

Üye

pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğe :D

Abi çok zevkliydi ya :aha: Hele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı :D gerisi babamın gazabı :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım :angry:
babam bana öğretti ehliyeti alalı beri de her yere ben gidiyorum. mesela bursadan sakaryaya falan giderken hiç o sürmez :hmmm

OPC

OPC

Üye
Evet:sirit:bana herseyi de sahinci deme:stres:

ne var sizde :)

- - - Eklendi - - -

Ben 5. sınıfa giderken sürüyordum. Kaçırmaya da yeltenmiyorum izin isteyim alıyorum o da sıkıntı yapmıyor tamam diyor. Öğrenmede sıkıntı yok meraklıysan hemen kaparsın ama ustalık için pratik yapman lazım

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Abi çok zevkliydi ya :aha: Hele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı :D gerisi babamın gazabı :D

önden çekişli arabada onun zevki çıkmıyor arkadan itişlide yap el frenin çek birden indir bak nasıl toto atarak fırlıyo ileri :ehe

OPC

OPC

Üye
Ben 5 dakkaya geliyorum kızarmış salçalı ekmek yicem :aha:

Metin MF

Metin MF

Üye
Babam izin mi veriyor sanki nasıl pratik yapayım :(

- - - Eklendi - - -

17 yi tam bitirmiş olacaksın işte. 18 den 1 gün alman yeterl

tamam o vakit 26.04.2013 ten itibaren başlayabiliyom yani kursa

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Babam izin mi veriyor sanki nasıl pratik yapayım :(

- - - Eklendi - - -

tamam o vakit 26.04.2013 ten itibaren başlayabiliyom yani kursa
kursların açılma tarihleri de var denki gelirse başlarsın. 1 sene içinde 3 ya da 4 kurs oluyodu sanırım :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
babama öğret diyorum hala oyalıyor yaz tatilinde öğretirim diyor. sanki yaz tatilinde dersaneden vakit kalcak :off:

Üst Alt