Kerim.
Üye
Ama yapmasi zevkli
şahinci potansiyeli var sende![]()

Edit: sadece arabayi kaldirirken.3ten 4e gecerken falan degil

Ama yapmasi zevkli
şahinci potansiyeli var sende![]()

Ehliyet alırken zaten kursa tabi olunmuyor muüstad bi bilgilendir bizi
Ayrıca için rahat olsun araba sürmek yumurtalı sucuk pişirmekten kolay![]()

aragaz diyon amasizde opel mi var
bana herseyi de sahinci deme
pat diye önünde duruveriyo kereste herifler hele de bilmeyen ya da bayan varsa Allah rahmet etsin o trafiğe![]()
Hele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı
gerisi babamın gazabı 
babam bana öğretti ehliyeti alalı beri de her yere ben gidiyorum. mesela bursadan sakaryaya falan giderken hiç o sürmez
Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım![]()

Evetbana herseyi de sahinci deme
![]()

Babama da sinir oluyorum bana araba ogretmiyor benden 5 yaş küçük kardeşime öğretiyor neymiş efendim arabayı kaçırırmışım![]()
Abi çok zevkliydi yaHele kavşakta durduk 5 dakka oldu daha yanmadı yeşil cektim debriajdan bi verdim gazı
gerisi babamın gazabı
![]()

ne kdr sürdüğünü unuttum da. 18 yaşından gün alınca git işte
durum fena

17 yi tam bitirmiş olacaksın işte. 18 den 1 gün alman yeterl
yani 17 yaşıma basınca mı gitmem gerekiyo
afiyet olsunBen 5 dakkaya geliyorum kızarmış salçalı ekmek yicem![]()

17 yi tam bitirmiş olacaksın işte. 18 den 1 gün alman yeterl
kursların açılma tarihleri de var denki gelirse başlarsın. 1 sene içinde 3 ya da 4 kurs oluyodu sanırımBabam izin mi veriyor sanki nasıl pratik yapayım
- - - Eklendi - - -
tamam o vakit 26.04.2013 ten itibaren başlayabiliyom yani kursa

bene iyi yapmıyobabama öğret diyorum hala oyalıyor yaz tatilinde öğretirim diyor. sanki yaz tatilinde dersaneden vakit kalcak![]()

Kaçırmazmısın metin?![]()
o zaman öğrenemezsin şimdiden geçmiş olsunya bu adam beni kursa da göndermezse derslerin var diye
- - - Eklendi - - -
kaçırmam