Legendary.
Üye
banlar belli olmazBanlamadı inşallah
ben fistada öğrendim
Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür (Babam yanımda tabi) Özledim o günleri Bodrum yolunda 2.vitesle kalkıyordum Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput
Tek kazam bu allah korusun
- - - Eklendi - - -
Sağ tampon
Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür (Babam yanımda tabi) Özledim o günleri Bodrum yolunda 2.vitesle kalkıyordum Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput
Tek kazam bu allah korusun
- - - Eklendi - - -
Sağ tampon
sen rahat arabada öğrenmişsin hem de seriBen opel astrayla(2008 -1.6 benzinli)
bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop ederZordur deme onun kaldirmak.debriyaji bi degisikmis onlarin
sen rahat arabada öğrenmişsin hem de seri
bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop eder
rica ederimEmin ol yavas arabalari surmek daha kolay.mesela 307 surdum(dizel-acayip yavas araba)onu surmek cok kolaydi
- - - Eklendi - - -
anladim.sagol bilgi icin
gaza basıyorum tekliyo falan araba bozulacak diye korktumGitmiyo muydu?
bizim plaka da şekil
O da kardeşim olur kendileri
666 diyorum16 LZ 053 olabilirdi mesela
Kzuenleri Q7'si 06 RZE 053
- - - Eklendi - - -
16 LZ 053 olabilirdi mesela
Kuzenlerin Q7'si 06 RZE 053
ne sandın lenŞeytanmısın olummm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?