Hort

Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim 2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür (Babam yanımda tabi) Özledim o günleri Bodrum yolunda 2.vitesle kalkıyordum Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput
Tek kazam bu allah korusun

- - - Eklendi - - -

Sağ tampon

Enes

Üye
    Konu Sahibi
ben fistada öğrendim ben agresif sürmem arabam değerli

Kerim.

Üye
Ben opel astrayla(2008 -1.6 benzinli)

Bende Ama babam sinirlenince varya uuufff korkarım ya ama güzel sürüyor

Kerim.

Üye

Zordur deme onun kaldirmak.debriyaji bi degisikmis onlarin

Kerim.

Üye
Tamam.yenileri farkli sanirim

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Zordur deme onun kaldirmak.debriyaji bi degisikmis onlarin
bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop eder

Kerim.

Üye

sen rahat arabada öğrenmişsin hem de seri

Emin ol yavas arabalari surmek daha kolay.mesela 307 surdum(dizel-acayip yavas araba)onu surmek cok kolaydi

- - - Eklendi - - -

bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop eder
anladim.sagol bilgi icin

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Emin ol yavas arabalari surmek daha kolay.mesela 307 surdum(dizel-acayip yavas araba)onu surmek cok kolaydi

- - - Eklendi - - -

anladim.sagol bilgi icin
rica ederim bilmiyorum ben de boxer sürdüm illallah ettim kısa bi mesafeye gidene kadar

16 LZ 053 olabilirdi mesela

Kzuenleri Q7'si 06 RZE 053

- - - Eklendi - - -

16 LZ 053 olabilirdi mesela

Kuzenlerin Q7'si 06 RZE 053