home media server programı n 95

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asx5

Üye
    Konu Sahibi
home media server programı n 95
slm ben n95 kullanicisiyim ama cd si yok wireless uzerinden pc ye baglanip resimlerimi videolarimi telefondaki dosyalarimi pc de paylasmak istiyorum galiba kurulum cd sinde home media server programı varmis ben bu prgrami cok aradim bulamadim lutfen yardim edin arkadaslar..

Tepkiler: ahmet uzun

asx5

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bilen anlayan bir kisi.. eminim bilen vardir

euroaml

Üye
Nokia nın resmi sitesinden aldığım linki gönderiyorum sana. Bu siteden son versiyonunu indirebilirsin. Bahsetmiş olduğun bütün işlemleri çift taraflı olarak [PC > N95 , N95 > PC]gerçekleştirebilyor bu program. Sistemi biraz kasıyo ama bilgin olsun, sistem açıldığı zaman otomatik olarak başlattırmasan daha hayırlı olur senin için...

asx5

Üye
    Konu Sahibi
indiriyorum kardes cok sagol number one sin

Arkadaşım niye wirelless ile ulaşaçaksın anlamadım?

anl_tr

Emekli Yönetici
kablo var bluetooth var wi-fi niye anlamadım

aswerth

Üye
ya n95 te araçlar>bağlantıu kısmında ana medya diye birşey var.ordan pc deki tüm resim müzik ve videoları görebiliyosun.aynı şekilde pc den teldekileri de...bi zamanlar bunu kullanmıştım.ama pc yi formatladıktan sonra bi daha kullanamadım.cihaz aranıyor da kalıyor..yardımcı olabilecek???

asx5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım niye wirelless ile ulaşaçaksın anlamadım?
pc deki bütün sarkilari telefondan yan odadan dinleye biliyorum telefondaki butun herseyi (resim video müzik) pcden izleye biliyorum... kos koca nokia bu özelligi sunmasinda bir amac var galiba diye düsünüyorum... umarim yeterlidr bu kadar cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...