Hollywood'un En Çok Kazanan Yıldızı Demir Adam Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Hollywood'un En Çok Kazanan Yıldızı Demir Adam Oldu
Forbes dergisinin her sene yayınladığı en çok kazananlar listesinin zirvesinde, geçen sene olduğu gibi bu yıl da Robert Downey Jr yer aldı.



Marvel'in Iron Man karakterine hayat veren ünlü aktör Robert Downey Jr, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Forbes dergisinin yayınladığı en çok kazanan Hollywood yıldızı listesinin zirvesini kimselere kaptırmadı. 2013-2014 arası yaklaşık 75 milyon doları servetine katan ünlü aktör, kazancının büyük bölümünü Iron Man 3 filminin gelirinden elde etti.

Ülkemizde bu hafta vizyona girecek olan Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminde başrolü üstlenen, Kaya (The Rock) lakabıyla tanınan eski profesyonel Amerikan güreşçisi Dwayne Johnson, geçen yıl beşinci olduğu listede, bu yıl ikinciliğe yükseldi. Johnson'ın 52 milyon dolarlık kazancının büyük bir bölümünü rol aldığı G.I. Joe: Misilleme ve Hızlı ve Öfkeli 6 filminden elde etti.

Listenin devamında ise sırasıyla; Hangover serisi ve Düzenbaz filmlerinin yakışıklı aktörü Bradley Cooper 46 milyon dolarlık kazancıyla üçüncü sırada yer alırken onu, bu yıl iki büyük yapım olan Para Avcısı ve Muhteşem Gatsby filmlerinde yer alan Leonardo DiCaprio 39 milyon dolarla takip ediyor. Zafere Hücum ve Thor: Karanlık Dünya filmlerinin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth 37 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer aldı.
 


Üst Alt