bence iiyi yazılım süper hattadediğiniz gibi görünümde vista number 1 ama güvenlik olusun biz teknik servisçilerin katlandığı sorunlar olsun microsoftun çıkardığı en kötü yazılımlardan biri bence hem xp ye de görünüm paketleriyle vista yaa tipa tip benzetebiliyosunuz doğru deil mi??yapıyonuz abi geç vistaya geççç aaaa
![]()

kusura bakmayın ama acemiler ötüyobence iiyi yazılım süper hatta![]()

vistaymış pehh kullanırken az sövmedim bunu adam gibi hiç bir oyun çalışmaz çalışsada gereğinden fazla ram ister yhaw bir işletim sistemi boşdayken 800 mb ram kullanırmı aaaaaa![]()
ezbere konuştuğunuz buradan belli oluyor. vistanın mantığı xp den çok farklı zira biraz araştırsadınızı bunu anlardınız. vitaya 3 gb ram takın tamamını gene kullanır. çünkü daha yüksek performans için ramin tamamını kullanıyor ayrıca abartmışsınız kendi sistemimin ram durumunu koyuyorum
görüldüğü gibi hiçde 800 mb felanda yemyr ki arkaplanda çalışan baya bi prog ve hizmet de war.
lütfen ezbere konuşmayalım.
forever vista

haklısın bende gırgır olsun diye yazdım ama neyse artık yılan hikayesine dönmesin vista görsellikte bir numara ancak xp şimdilik önde daha vista tam oturmadıaga 128 ram mi kaldı daha xp bile kasar 128 ram da. şimdi dramatikleştirmiyelm durumudoğruya doğru

haklısın bende gırgır olsun diye yazdım ama neyse artık yılan hikayesine dönmesin vista görsellikte bir numara ancak xp şimdilik önde daha vista tam oturmadı![]()

biz dostun değiliz yani saol beohbe anlaştınız sonunda ben sadece vista yükledim onu paylaştım dostlarımla![]()