holey sonunda benimde oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
holey sonunda benimde oldu
:heyo2::D:oleyarkadaşlar sonunda vista yükledim süper bişi sizinle paylaşmak istedim:ok2:
:heyo2::D:oley

Ozan

Ozan

Admin
Yol Uzun ve Güçlüklerle Doludur.
CHE

:)

Evet vista gerçekten görsellik olarak 1 numaradır zaten bu tartışmasız, kurmakta geç kalmışsın ama tebrik ederim :) :)

loverman41

loverman41

Üye
dediğiniz gibi görünümde vista number 1 ama güvenlik olusun biz teknik servisçilerin katlandığı sorunlar olsun microsoftun çıkardığı en kötü yazılımlardan biri bence hem xp ye de görünüm paketleriyle vista yaa tipa tip benzetebiliyosunuz doğru deil mi?? :nono:yapıyonuz abi geç vistaya geççç aaaa:sopa::sopa:
:megafon:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz gibi görünümde vista number 1 ama güvenlik olusun biz teknik servisçilerin katlandığı sorunlar olsun microsoftun çıkardığı en kötü yazılımlardan biri bence hem xp ye de görünüm paketleriyle vista yaa tipa tip benzetebiliyosunuz doğru deil mi?? :nono:yapıyonuz abi geç vistaya geççç aaaa:sopa::sopa:
:megafon:
bence iiyi yazılım süper hatta :nono:

xkadir61

xkadir61

Üye
kullanmadığım işletim sistemi kalmadı, enson vista ultimate'den> xp home edition'a geçtim.
vista'ya oranla basit, ama en azından uyumluluk sorunları yok.

snacker

snacker

Üye
arkadasım pekı aygıt yonetıcısınden nasıl donanımları vistaya ayarladın?

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
hepsi tanıtılmış tı ki bi tane vardı oda driverden tanıttım oldu

Altun.

Altun.

Üye
walla ben 6 aydır kullanıyorum. sen geç bile kalmışın kurmakla. bu sevmeyenleri de anlamıyorum. neresini beğnmediler.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
2 kere kurdun beğenmedim hatalar verdi tekrar xp kurdum bende

slipknot1212

Üye
vistaymış pehh kullanırken az sövmedim bunu adam gibi hiç bir oyun çalışmaz çalışsada gereğinden fazla ram ister yhaw bir işletim sistemi boşdayken 800 mb ram kullanırmı aaaaaa :D

Altun.

Altun.

Üye
vistaymış pehh kullanırken az sövmedim bunu adam gibi hiç bir oyun çalışmaz çalışsada gereğinden fazla ram ister yhaw bir işletim sistemi boşdayken 800 mb ram kullanırmı aaaaaa :D

ezbere konuştuğunuz buradan belli oluyor. vistanın mantığı xp den çok farklı zira biraz araştırsadınızı bunu anlardınız. vitaya 3 gb ram takın tamamını gene kullanır. çünkü daha yüksek performans için ramin tamamını kullanıyor ayrıca abartmışsınız kendi sistemimin ram durumunu koyuyorum

görüldüğü gibi hiçde 800 mb felanda yemyr ki arkaplanda çalışan baya bi prog ve hizmet de war.

lütfen ezbere konuşmayalım.

forever vista

Anıl Umut

Emekli Yönetici
uyum sorunu yaşıyorum onun için kullanmıyorum bazı programlar oyunlar çalışmıyo

Atakan

Atakan

Üye
ezbere konuştuğunuz buradan belli oluyor. vistanın mantığı xp den çok farklı zira biraz araştırsadınızı bunu anlardınız. vitaya 3 gb ram takın tamamını gene kullanır. çünkü daha yüksek performans için ramin tamamını kullanıyor ayrıca abartmışsınız kendi sistemimin ram durumunu koyuyorum

görüldüğü gibi hiçde 800 mb felanda yemyr ki arkaplanda çalışan baya bi prog ve hizmet de war.

lütfen ezbere konuşmayalım.

forever vista

tamam altun 128 rami 2 bilgisayarın birine xp birine vista kurup kullan bir ay kullan bakalım hangisinde darp izi olacak :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Altun.

Altun.

Üye
aga 128 ram mi kaldı daha xp bile kasar 128 ram da. şimdi dramatikleştirmiyelm durumu :) doğruya doğru

Atakan

Atakan

Üye
aga 128 ram mi kaldı daha xp bile kasar 128 ram da. şimdi dramatikleştirmiyelm durumu :) doğruya doğru
haklısın bende gırgır olsun diye yazdım ama neyse artık yılan hikayesine dönmesin vista görsellikte bir numara ancak xp şimdilik önde daha vista tam oturmadı:oke:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
haklısın bende gırgır olsun diye yazdım ama neyse artık yılan hikayesine dönmesin vista görsellikte bir numara ancak xp şimdilik önde daha vista tam oturmadı:oke:

ohbe anlaştınız sonunda ben sadece vista yükledim onu paylaştım dostlarımla:huhu:

ayazabi

ayazabi

Üye
hayırlı olsun dostum eğer oyun hayranıysan sıkıntı çekeceksin ama süper bişey vista

loverman41

loverman41

Üye
abi telnik servisim ya izmit belsa plaza kamboz bilgisayar gel sana vistaini bünüt açıklıklarını anlatıyıim tmm hem xp daha kapsamlı göünüm paketleriyle aynı vista yapabiliyon hem bence xp at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt