Hokuspokus artık daha fazla kontör veriyor... (GÜNCELLENDİ 29.06.2009)

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Keşke eski hali olsaydı da daha az kontör verseydi :pro:

athirsizi41

Üye
arkadaşlar hani hokus pokus, kontörloto diye bir oyun var biliyormusunuz. Size diyeceğim adamlar tam bir dolandırıcı çıktılar. Oyunu oynuyorsunuz kazanırsanız kontorunuzu gerçekten veriyorlar ama size çaktırmadan haftada 50 kontor hattınızdan kesiyolar. Bu kesim işlemine ise hemen başlamıyorlar. Eğer hattınızda 0 kontor varsa kesemedikleri kontörler birikiyor hattınıza kontör yuklediğiniz zaman toptan kesiyorlar. Diyelim ki üye olalı 5 hafta oldu ama sizin 0 kontorunuz vardı. 5 hafta sonra 250 kontor aldınız, aaa oda ne 0 kontörüm kalmış.

Ben bu siteye 4 hat ile üye oldum ve hergün 100 kontör kazanıyordum. Allah allah nerden geliyor bu değirmenin suyu diyordum. Meğerse burdan geliyormuş. Arkadaşlar bunları nerden öğrendim diye soracak olursanız bugün hattımdan kesilen 50 kontörün hesabını sormak için avea müşteri hizmetlerini aradım orada söylediler.

Eğer bu tuzağa düşmüşseniz hiç zaman kaybetmeden mesai saatleri içinde AVEA 0555 738 51 51 - TURKCELL 0532 755 01 51 - VODAFONE 0216 411 09 10 telefon numarasını arayarak üyeliğininzi iptal ettiriniz.
Diğer servislerin iptali içinse;
SMSNET LOGO MELODİ SERVİSi
ABONE IPTAL yazın 3022 ye gönderin

PİXOFUN iptali için;
IPTAL yazın 5400 e gönderin

DİTO MİTO iptali için;
216542400 ARA => 2 Yİ TUŞLA => NUMARANI YAZ => 0 A BAS

VibraMobil iptali için;
IPTAL VIP 3033 e gönder
IPTAL MODEL 3033 e gönder
IPTAL POP 3033 e gönder
IPTAL DANS 3033 e gönder

İptal msjları türkcell için 2 kontör, avea ve vodofone için ücretsizdir. Bu arada cepmaster türkcell in yan kuruluşudur. İNANMAYAN ARKAŞLAR LÜTFEN KENDİ AVEA, VODOFONE , TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYINIZ VE ONLARA SORUNUZ ONLAR SİZE HERŞEYİ ANLATIYOR.

aLıntıdıR..

arslansem

arslansem

Üye
Ben aveadan kazandım 1 aydan fazla oldu kontör falan kesen yok :)

athirsizi41

Üye
bEn duydugumu okudugumu aktarmak istEdim :) bi soRun yoKsa ne mutLu asLında bana da yoK gibi geLiyor zaTen kazandıgımda yok :)

carnewam21

carnewam21

Üye
yaa arkadaşım bilip bilmeden çamur atmayın

ben 2 ay önce kazanmıştım kntrü yükledim o kontorü kullandım hiç bi şekilde kendiliginden gitmedi sonra kendimde knt aldım kendi aldıgım kntden bi tane bile gitmedi öle bişey yoq

sizin yaptıgınız çamur at izi kalsın hesabı..

girmissiniz biyerlere üye olmussunuz bu siteye atıosunuz suçu..

mesela bana geçen gün pixofon dan bi link geldi ama tıklamadım direk sildim.. biliorum çünkü tıklayınca kendiliginden üye yapacak beni ondan sonra haftalık ücret alacak sirek sildim...

sizde size gönderilen her şeye girmesseniz hiç bişeyiniz gitmez...

athirsizi41

Üye
yaa arkadaşım bilip bilmeden çamur atmayın

ben 2 ay önce kazanmıştım kntrü yükledim o kontorü kullandım hiç bi şekilde kendiliginden gitmedi sonra kendimde knt aldım kendi aldıgım kntden bi tane bile gitmedi öle bişey yoq

sizin yaptıgınız çamur at izi kalsın hesabı..

girmissiniz biyerlere üye olmussunuz bu siteye atıosunuz suçu..

mesela bana geçen gün pixofon dan bi link geldi ama tıklamadım direk sildim.. biliorum çünkü tıklayınca kendiliginden üye yapacak beni ondan sonra haftalık ücret alacak sirek sildim...

sizde size gönderilen her şeye girmesseniz hiç bişeyiniz gitmez...

saKin oL istErsen..
ben ordan ne kontor kazandım üyeyim ne de kontörüm gitti böyle bi duyum aldım ve paylaştım çamur atmak degiL..Saygı duyarsan sevinirim..

öLe bi konuşuyorsun ki kazandıgın kontörleri yalanlıyoruz sanki..

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
ben hiç kont. kazanmadım hala :D

wolfking61

Üye
bnde 50 kontor kazandım bugunde yine sıralamaya girdm 100 tamamlamaya çalışırom 5 gündür oynuorm sürekli ilk sayım 61 bi oynumda 4kere 1000tutturdum ama 10puan farkla 100 kontoru kaybettm

sweety_boy_43

Üye
arkadaşlar hani hokus pokus, kontörloto diye bir oyun var biliyormusunuz. Size diyeceğim adamlar tam bir dolandırıcı çıktılar. Oyunu oynuyorsunuz kazanırsanız kontorunuzu gerçekten veriyorlar ama size çaktırmadan haftada 50 kontor hattınızdan kesiyolar. Bu kesim işlemine ise hemen başlamıyorlar. Eğer hattınızda 0 kontor varsa kesemedikleri kontörler birikiyor hattınıza kontör yuklediğiniz zaman toptan kesiyorlar. Diyelim ki üye olalı 5 hafta oldu ama sizin 0 kontorunuz vardı. 5 hafta sonra 250 kontor aldınız, aaa oda ne 0 kontörüm kalmış.

Ben bu siteye 4 hat ile üye oldum ve hergün 100 kontör kazanıyordum. Allah allah nerden geliyor bu değirmenin suyu diyordum. Meğerse burdan geliyormuş. Arkadaşlar bunları nerden öğrendim diye soracak olursanız bugün hattımdan kesilen 50 kontörün hesabını sormak için avea müşteri hizmetlerini aradım orada söylediler.

Eğer bu tuzağa düşmüşseniz hiç zaman kaybetmeden mesai saatleri içinde AVEA 0555 738 51 51 - TURKCELL 0532 755 01 51 - VODAFONE 0216 411 09 10 telefon numarasını arayarak üyeliğininzi iptal ettiriniz.
Diğer servislerin iptali içinse;
SMSNET LOGO MELODİ SERVİSi
ABONE IPTAL yazın 3022 ye gönderin

PİXOFUN iptali için;
IPTAL yazın 5400 e gönderin

DİTO MİTO iptali için;
216542400 ARA => 2 Yİ TUŞLA => NUMARANI YAZ => 0 A BAS

VibraMobil iptali için;
IPTAL VIP 3033 e gönder
IPTAL MODEL 3033 e gönder
IPTAL POP 3033 e gönder
IPTAL DANS 3033 e gönder

İptal msjları türkcell için 2 kontör, avea ve vodofone için ücretsizdir. Bu arada cepmaster türkcell in yan kuruluşudur. İNANMAYAN ARKAŞLAR LÜTFEN KENDİ AVEA, VODOFONE , TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYINIZ VE ONLARA SORUNUZ ONLAR SİZE HERŞEYİ ANLATIYOR.

aLıntıdıR..

cepmaster zaten ücretli bir servistir..

turkcellın yan kurulusu deıl azenet sırketınının yan kurulusudur..azenet ıle turkcellın ıs ortaklıgı bulunmaktadır.buzamana kadar bızden nıye kontor kesılmedıde sızden kesıldı...
ya pixofuna yada cep mastere uye olmussunuzdur ındırdıgınız ıcerıge gore ucretını odemek zorundasınız..
kontorloto(hokuspokus)hıc bır sekılde sızden kontor almaz..
azenet e aıt servısler kontorloto,cepmaster gıbı servıslerdır...

athirsizi41

Üye
cepmaster zaten ücretli bir servistir..

turkcellın yan kurulusu deıl azenet sırketınının yan kurulusudur..azenet ıle turkcellın ıs ortaklıgı bulunmaktadır.buzamana kadar bızden nıye kontor kesılmedıde sızden kesıldı...
ya pixofuna yada cep mastere uye olmussunuzdur ındırdıgınız ıcerıge gore ucretını odemek zorundasınız..
kontorloto(hokuspokus)hıc bır sekılde sızden kontor almaz..
azenet e aıt servısler kontorloto,cepmaster gıbı servıslerdır...

bunu ben yazmadım..O yüzden neden bizden kesilmedi de sizden kesildi yazmanıza bi sebep yok çünkü yazan kişi burda yok..Ben okudum ve sizlerle paylaşmak isTedim..Oyunu bende oynuyorum zaten ki yazının altında alıntıdır diye bi kelime vaR dikkat edeRsen ok.

sweety_boy_43

Üye
bunu ben yazmadım..O yüzden neden bizden kesilmedi de sizden kesildi yazmanıza bi sebep yok çünkü yazan kişi burda yok..Ben okudum ve sizlerle paylaşmak isTedim..Oyunu bende oynuyorum zaten ki yazının altında alıntıdır diye bi kelime vaR dikkat edeRsen ok.

tamam ozmn kusura bakmayın alıntı oldugunu gordum zaten...

darülmendep

darülmendep

Üye
Hokuspokus sitesi bir azenet kuruluşudur ama diğer azenet servisleri gibi ücretli değildir. Örnek vermek gerekirse ödülavı diye bir azenet servisi var ve buraya benim tam 56 kontörüm gitti fakat hokuspokusa hiçbir zaman kontör vermedim. Olayı bu kadar büyütmeyelim. İyi forumlar. Teşekkürler sweet_boy_43 ne de olsa bu mesajı senin sayende yazıyorum.

sweety_boy_43

Üye
Hokuspokus sitesi bir azenet kuruluşudur ama diğer azenet servisleri gibi ücretli değildir. Örnek vermek gerekirse ödülavı diye bir azenet servisi var ve buraya benim tam 56 kontörüm gitti fakat hokuspokusa hiçbir zaman kontör vermedim. Olayı bu kadar büyütmeyelim. İyi forumlar. Teşekkürler sweet_boy_43 ne de olsa bu mesajı senin sayende yazıyorum.

bıldıklerımızı paylasmak vazifemizdir. sızede tesekkurler

darülmendep

darülmendep

Üye
Asıl ben sana teşekkür ederim. Ne de olsa bu mesajı sayende yazıyorum.

Üst Alt