Hokuspokus artık daha fazla kontör veriyor... (GÜNCELLENDİ 29.06.2009)

Sponsorlu Bağlantılar

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
HmM ama bize not ettirmeyip bi köşeye de kazanılan kontor miktarını yazsalar güsel olur :) ama yinede süpper yha..hattı aldığımdan beri kontore para wermedim:D

Consul9

Consul9

Üye
yha şimdi bn 10 kere 10 köntör alanakadar kontör yokmu??
yani dieli m ilk 250ye girip 10 kontör kazandım kontör yokmu??

Consul9

Consul9

Üye
yani dileim gün sonunda 147. oldum 10 kontör alacam
direk hemnmi yolluolar yoksa birikmesinimi bekliolar??

carnewam21

carnewam21

Üye
yha şimdi bn 10 kere 10 köntör alanakadar kontör yokmu??
yani dieli m ilk 250ye girip 10 kontör kazandım kontör yokmu??

ilk 250 den 10 knt yada 50 knt kazanırsan kazanırsan hemen yüklenmiyor ama biriktirosun ne zaman ki 100 kntre ulaştınız o zaman arayıp 100 knt şifresi veriliyor

(adamlar bi yerden kontör şifresi vurgunu yapmış anlaşılan hediye şeklinde veremiolar baksanaza:d)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ilk 250 den 10 knt yada 50 knt kazanırsan kazanırsan hemen yüklenmiyor ama biriktirosun ne zaman ki 100 kntre ulaştınız o zaman arayıp 100 knt kodu veriliyor

(adamlar bi yerden kontör kodu vurgunu yapmış anlaşılan hediye şeklinde veremiolar baksanaza:d)

aynen :) arayınca hemen kodu veriyolar :D bi kere aradım ordan biliyorum insan biraz kazır tık diye veriyolar :D

vede dedğim gibi yapmışlar hesabım bölümüne kontorlerim diye bir yer açmışlar orda gözükücek kontorler kazanırsanız...

ben bugün 7 hesaptan oynadım ilk 250 ye giremedim şansızım bugün:( pufff

size tavsiyem öğleden sonra oynayın daha çok puan toplanıyor yada bana öyle geliyor :)

arslansem

arslansem

Üye
O nasıl bi tespit yaa :coold:

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
ben 184.oldum şimidi bende bole giderse 10 kont. gelir diyodum bugun aslında toplanması 1 yonden iyi 1 yöden kötü :D

sweety_boy_43

Üye
ben 184.oldum şimidi bende bole giderse 10 kont. gelir diyodum bugun aslında toplanması 1 yonden iyi 1 yöden kötü :D

10 kontör kazandğnda telefnuna deil hesbına kontörlerim kısmına yüklenir.100 kontörü tamamladığında aranırsn verirler kntrünü.yani şunu yapmaya çlışıyolar ufaktan hedye verelm ki hergün oynasnlar ödüllerı artsn.

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
10 kontör kazandğnda telefnuna deil hesbına kontörlerim kısmına yüklenir.100 kontörü tamamladığında aranırsn verirler kntrünü.yani şunu yapmaya çlışıyolar ufaktan hedye verelm ki hergün oynasnlar ödüllerı artsn.

anladım sağol !!!!:oke::oke:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
yha beyler eski sisteme mi döndü yine ilk50 gözüküyor :S

sweety_boy_43

Üye
yha beyler eski sisteme mi döndü yine ilk50 gözüküyor :S

öyle gözküyr ama 250 kşiye ödül veriliyor.arkadaş dün 50kntr kazandı mail gelmş 100 kntre ulaştğnzda hedyenz sze ulaşlarak verlcektr yazıyor.

arslansem

arslansem

Üye
Öyle gözükmesi saçma o zaman :mahcup:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
öyle gözküyr ama 250 kşiye ödül veriliyor.arkadaş dün 50kntr kazandı mail gelmş 100 kntre ulaştğnzda hedyenz sze ulaşlarak verlcektr yazıyor.

tamamda dün kazanmışsa öyle e mail gelmesi normal çünkü o sistemde çalışıyordu sistem..bugün eskiye dönmüş vede tavsiye edilen kaç kişi gösteriyor... neyse ben üye bulmaya çalışyorum isteye 9 üye buldum daha :D

sweety_boy_43

Üye
tamamda dün kazanmışsa öyle e mail gelmesi normal çünkü o sistemde çalışıyordu sistem..bugün eskiye dönmüş vede tavsiye edilen kaç kişi gösteriyor... neyse ben üye bulmaya çalışyorum isteye 9 üye buldum daha :D

yoo dün ikindi saatlernde eski sisteme dönüldü.yani 50kşinin kazandğı sisteme dnüldü.50kşiye ödül verlyor gbi gözksede 250 kşye verlyor.

Consul9

Consul9

Üye
5765 yaptııım
aslında garip bir olay oldu:
önce 55le başladım sonra gine 2 rakamı aynı olan bi sayı seç tim
sonra rasgele bir sayı seçtim daha sonra 2.ci seçtiğim sayıdan bi önceki sayıyı seçtim tuttu.
sonraki el rasgele salladım tuttu
son 10 hak kala bıraktım(puanım 3975 ti)
geldim 1 1000 açtım 1de 500 gerisi 25 filan
baktım 5765 olmuşş:):)

--------------- Ekleme ---------------

beyler bn facede hokuspokus bedawa kontör die grup açıcamm
ordan milleti dawet ederiz
grupa yönetici olmak isteeen gelsin
bide grup tutarsa tawsiye puanlarıyla kazancaımımız kontörleri düşünün...

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
yoo dün ikindi saatlernde eski sisteme dönüldü.yani 50kşinin kazandğı sisteme dnüldü.50kşiye ödül verlyor gbi gözksede 250 kşye verlyor.

şuan eski sisteme dönüldü 2 üye yaptım üyeleri yazmadı tavisye et yerine :S

arslansem

arslansem

Üye
Sistem sitede yayınlanana döndü.Dün 240. oldum 10 kntr yazmışlar :)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
6765 yaptım sonunda inş. bole kalır :D tamamen şans arkadaşlar nasıl yaptım bende bilmıom son 5 te deişti herşeyyy :D

Üst Alt