yha şimdi bn 10 kere 10 köntör alanakadar kontör yokmu??
yani dieli m ilk 250ye girip 10 kontör kazandım kontör yokmu??
yha şimdi bn 10 kere 10 köntör alanakadar kontör yokmu??
yani dieli m ilk 250ye girip 10 kontör kazandım kontör yokmu??
ilk 250 den 10 knt yada 50 knt kazanırsan kazanırsan hemen yüklenmiyor ama biriktirosun ne zaman ki 100 kntre ulaştınız o zaman arayıp 100 knt kodu veriliyor
(adamlar bi yerden kontör kodu vurgunu yapmış anlaşılan hediye şeklinde veremiolar baksanaza:d)
arayınca hemen kodu veriyolar
bi kere aradım ordan biliyorum insan biraz kazır tık diye veriyolar 
pufff
ben 184.oldum şimidi bende bole giderse 10 kont. gelir diyodum bugun aslında toplanması 1 yonden iyi 1 yöden kötü![]()
10 kontör kazandğnda telefnuna deil hesbına kontörlerim kısmına yüklenir.100 kontörü tamamladığında aranırsn verirler kntrünü.yani şunu yapmaya çlışıyolar ufaktan hedye verelm ki hergün oynasnlar ödüllerı artsn.

yha beyler eski sisteme mi döndü yine ilk50 gözüküyor :S
öyle gözküyr ama 250 kşiye ödül veriliyor.arkadaş dün 50kntr kazandı mail gelmş 100 kntre ulaştğnzda hedyenz sze ulaşlarak verlcektr yazıyor.

tamamda dün kazanmışsa öyle e mail gelmesi normal çünkü o sistemde çalışıyordu sistem..bugün eskiye dönmüş vede tavsiye edilen kaç kişi gösteriyor... neyse ben üye bulmaya çalışyorum isteye 9 üye buldum daha![]()

yoo dün ikindi saatlernde eski sisteme dönüldü.yani 50kşinin kazandğı sisteme dnüldü.50kşiye ödül verlyor gbi gözksede 250 kşye verlyor.