Hokuspokus artık daha fazla kontör veriyor... (GÜNCELLENDİ 29.06.2009)

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Bugün bana mail geldi.250.oldunuz 100 kntr kazandınız diye :kop: doğum günüm dündü diye olabilir mi acaba?:ehe

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
Bugün bana mail geldi.250.oldunuz 100 kntr kazandınız diye :kop: doğum günüm dündü diye olabilir mi acaba?:ehe

ne alaka doğum gününe kont. mü yetişir:D ama güsel yinede bu arada 8.oldum 1 sıra geriye düştüm :(

arslansem

arslansem

Üye
Bilmiyorum ki.Sen 50 kntr alırsın bence ;)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
bugün 5300 yaptım :D kontorlerimde 100 yazıyor tavisye den kazandım ama hala aramdılar :)

sweety_boy_43

Üye
Hattn trkcell ise yarn verceklermş ben aradğmda böyle dedler.ısrar ettm aldm kntrleri.tavsyedn 3hattmada kazanmştm aldm 3ünüde

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
İi :)

Consul9

Consul9

Üye
ben dün 10 kontör daha kazandım 20 kontör cepteee:)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
dün elli kont aldım son anda olsun oda güzel e-mailimede tebrikler 250.oldunuz 50 kontör kazandınız yazıyordu :D

lynx_dj

Üye
arkadaşlar bende bu siteyi dayımın oğlundan öğrendim.geçenlerde aramışlar kontör şifresını vermişler dayımın oğlu şu an o kontörleri kullanıyor.

arslansem

arslansem

Üye
Doğrudur :)

Consul9

Consul9

Üye
ben cuma günü 5.olup 100 kontör kazandım:D
pazartesi günü aralar demiii???

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
BeYLer yalan deil..hıçbir konturunuz gitmez...ben 600 Kontor kazandım hiç bir sorun yaşamadım...

7610ncu

7610ncu

Üye
siteye tel numaramı verip üye olsam bi yere abone falan yapıp kontorlerim gitmez dimi

--------------- Ekleme ---------------

ben bügün 3185 puan aldım yarın puanım 0 lanacakmı 8 bin yapanlar var onlar 1 ünde nasıl yapıyolarki

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Şans ben en fazla 7900 küsür yapmıştım

arslansem

arslansem

Üye
Bunun artık şeyi çıktı ya :)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bencede hep böyle oluyo sonra kontör hop gidio

Portalimizde gördüğünüz GSM operatör logoları reklam değildir ve bunun için herhangi bir ücret alınmamıştır. Azenet olarak içinde bulunduğumuz sektörde bu operatörlerin iş ortağıyız ve logoları doğal olarak sitede yer almaktadır. yazıyo

Üst Alt