hobilerimden biri ORİGAMİ :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
bende origamiyi severim,ama çok fazla seçenek yok.bir aralar fazlaca merak sardırmıştım,kitap aradım yoktu.bi kitap buldum oda çocuk kitabıydı ama aldım.şöyle bir baktım içinde çok birşey yoktu.bu yüzden şimdilik sadece turna kuşları,kutular,uçak falan gibi basit şeyler yapıom.he bide sevdigim bi şekerlik modeli var.şöyle bi resim koyayım hemen(test kagıdından yaptım ama :D):

bu arada uzun zamandır resim çekmedigim 5800 ımın resim kalitesini de görmüş oldunuz :ehe

aa güzelmiş pratik bişey... sınıfta filan hep böyle bişeye ihtiyaç duyardık :ehe:ehe

----------Eklendi @ 01:38:15 ---------- Yazıldı @ 01:33:20 ----------

ALPARS™;3515460' Alıntı:
baya uğraş istiyor.

evet haklısın 300 küsür parça kağıdı yırt katla birbirine tak .... canım çıkmıştı :ehe artı 2 tane komşumuz görünce dururlarmı hemen istediler :D bide onlara uğraşmıştım baya :ehe:ehe

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapılıyor bu ? Çok hoşuma gitti :)

sanırım baya geç bi yanıt olucak ama gözümden kaçmış olmalı :dry:
aslında hiç zor değil yapılışı şu tekli küçük parçaların yapımını bildikten sonra onları çoğaltıp birleştiriyosun üzerine kat kat çıkıyosun :)
bende baya araştırmıştım yapımını videolar filan izledim öyle yaptım... uzun zaman oldu yapalı ama yapmak istersen benim kuğuyu inceler anlatırım sana :) videoları filan duruyomu hiç bilmiyorum ama ...

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
origami mi krigami mi :)

----------Eklendi @ 11:39:10 ---------- Yazıldı @ 11:36:53 ----------

çok güzelmiş bu arada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...