HMD: Nokia 6'nın beyaz renkli versiyonu satışta değil

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
HMD: Nokia 6'nın beyaz renkli versiyonu satışta değil


Nokia, Microsoft'a cihazlar ve servisler bölümünü satmasının ardından bir süre pazardan uzak durmuştu. Microsoft ile Nokia'nın anlaşması Finlandiya devinin 2016 son çeyreğe kadar cep telefonu pazarına dönemeyeceği şeklindeydi. Bu sürenin bitmesi ile Nokia'dan geçtiğimiz sene sonunda Nokia 150 adındaki yeni özellikli telefon gelirken, ayrıca kısa süre önce de ilk akıllı telefon Nokia 6 duyurulmuştu

Nokia, şu anda Finlandiya merkezli HMD Global adındaki firma bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Nokia cihazları geliştirirken, üretim olarak ise cihazlar Foxconn'dan geliyor.

Nokia 6, kısa bir süre önce ilk Flash Sale olarak Çin'de satışa çıkmış ve 1 dakikada da tükenmişti. Dün ise bu akıllı telefonun beyaz versiyonunun Filipinler'de satışa sunulduğuna dair bilgiler ortaya çıkmıştı. 3. parti perakende satıcılardan Lazada'nın Nokia 6'nın beyaz rengini satışa sunduğu bilgisini vermişti.

Bu haber sonrasında HMD Global cephesinden açıklama geldi. Firma Nokia 6'nın Filipinler'de sunulmadığını ve 3. parti perakende satıcı Lazada'nın da yetkili satıcı olmadığını kaydetti
Diğer taraftan Lazada da akıllı telefonun rengini beyazdan siyaha çevirirken, fiyat ise PHP 18,590 / $370 olarak belirlenmiş. Çin'de JD'nin ise akıllı telefonu yaklaşık 247$ olarak sattığını belirtelim.

Nokia 6 akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 7.0 Nougatmobil işletim sistemi özellikleri ile pazarda yerini almıştı.
HMD: Nokia 6'nın beyaz renkli versiyonu satışta değil
 


Üst Alt