Eline sağlık ama Biraz seviye ilerleyince lisans hatası veriyor. Diğerlerinide denedim olmadı bende sildim. Başka deneyen varsa bilgilendirirse sevirim
Usta öncelikle emeğine sağlık ama yine lisans hatası veriyor üşenmeden 4 linki de denedim kardeşim acaba kardeş bu linkleri koyduğun zaman senin telefonundaki veri ile beraber koysan çalışabilir mı titanium backup ile yedekledigin dosyayi koysan işe yarar mı acaba
Usta öncelikle emeğine sağlık ama yine lisans hatası veriyor üşenmeden 4 linki de denedim kardeşim acaba kardeş bu linkleri koyduğun zaman senin telefonundaki veri ile beraber koysan çalışabilir mı titanium backup ile yedekledigin dosyayi koysan işe yarar mı acaba
Kardeş olacağını zannetmiyorum çünkü ben biraz ilerledikten sonra yedekliyorum 2 seviye daha atladiktan sonra lisans hatası veriyo verileri sil diyorum sonra yedekledigim verileri geri çağırıyorum lisan sorunu devam ediyor. Ama denemekte fayda var
Diğer linklerin cogunu denedim. En Son yüklemiş olduğun 1.2.1 sürümünde gene aynı hata var. Ekranı görüntüsünü ondan yakaladım. Modlu market kullanıyorum lisans kontrolü için gene ise yaramadı. Lisans hatası aldıktan sonra veriyi sifirliyorum Lucky patcherle lisansı kaldırmaya çalışıyorum gene olmuyor.
Sahte satın alma yöntemidir freedom uygulaması eklentide ki 1.2 olanı deneyin yeni yöntemler üstünde çalışıyorum yakında yayınlarım burada ama bazılarında neden sorunsuz da bazılarında sorunlu bu neden kaynaklanıyor anlamadım