Uchiha İchigo
Üye
Siteden en son sürümü indiriyorum sanırsam omni 2.8 fi en sonBoeffla nin hangi sürümünü kullaniyorsunuz?

Siteden en son sürümü indiriyorum sanırsam omni 2.8 fi en sonBoeffla nin hangi sürümünü kullaniyorsunuz?

Çok teşekkür ederim. Bu arada cm11 mi omnirom kernelini indiriyorsunuz?Siteden en son sürümü indiriyorum sanırsam omni 2.8 fi en son![]()
Cm 11 değil direk omniromÇok teşekkür ederim. Bu arada cm11 mi omnirom kernelini indiriyorsunuz?
Güncellemenin neler içerdiğini açıklarmısınızYoğunluktan siteye yükleyemedim. Güncelleme hazır
birde boeffla app için root iznini.nasıl vereceğimBu gün mutlaka yükleyeceğim ve güncelleme vereceğim.@haqanguven artık gelsin güncelleme lütfen![]()
Boeffla'nin uygulamasını kur ve uygulamayı aç. senden kök izni istesin daha sonra güvenlik / izinler / kök iznine gidip yetkiyi verCm 11 değil direk omnirom
Güncellemenin neler içerdiğini açıklarmısınızbirde boeffla app için root iznini.nasıl vereceğim
teşekkürler ellerine sağlık merak ettiğim konu şarj durumu nasıl bir de sesini nasıl arttırırız bununBu gün mutlaka yükleyeceğim ve güncelleme vereceğim.
Boeffla'nin uygulamasını kur ve uygulamayı aç. senden kök izni istesin daha sonra güvenlik / izinler / kök iznine gidip yetkiyi ver
29.07.2015 Güncelleme Bilgileri
Ayarlar simgeleri değiştirildi
Alt sanal tuş görünümü değiştirildi (Lg)
Ekstra menü geliştirildi
Kamera değiştirildi (Cm)
Klavye güncellendi (26.07.2015)
Mesaj alma ve gönderme bildirim sesi yok sorunu düzeltildi
Mi hesap sorunu düzeltildi
Mi video güncellendi (28.07.2015)
Whats app bildirim sesleri görmeme sorunu düzeltildi
Alt sanal tuş görünümü:
Şarjı kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Bende gayet iyi ama sıfır batarya aldım ben. 4 gün oluyorteşekkürler ellerine sağlık merak ettiğim konu şarj durumu nasıl bir de sesini nasıl arttırırız bunun
Ekstra bolumunde en altta ses tercihlerı var oradan arttırabilirsinsesini nasıl arttırırız
Wsm kur ve tema fix modülünu aktıf et kurulur temalarHakan bır tema yukledım sonra temalara gırdıgımde temalar yuklenemıyor yazıyor
teşekkürlerŞarjı kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Bende gayet iyi ama sıfır batarya aldım ben. 4 gün oluyor
Ekstra bolumunde en altta ses tercihlerı var oradan arttırabilirsin
Wsm kur ve tema fix modülünu aktıf et kurulur temalar
gapps içinde mevcutXda da görmüştüm burdada görünce yükleyeyim dedim şu anda iniyor gapp atmaya gerek yok demi
Uygulamaya gir kök izni ıstesın. Daha sonra guvenlık / ızınler / kok erısımı altında kok ısteyen uygulamarı goreceksın. Acman yeterlı olacaktırroot nasıl yapılacak ?
Uygulamayı kur. Yukleye tıkla kok ıznı ıstesın senden. Guvenlık sımgesıne tıkla ızınler / kok ıznınden yetkıyı ver sonra uygylamaya don ve yıkle dıyerek ıslemı tamamla. Modullerı kullanarak degısık ozellıkler ekleyebılırsın wsm ılewsm kurulumu nasıl yapılacak bana ne gibi katkıları olur acaba yardım edermisiniz
Tesekkurlerkurulumu yaptım çok hoş şık bir görünümü var donma kasma yaşamadım şimdilik sorunda çıkmadı başarılarının devamını dilerim kardeş

titanyum backupa gir çık sonra kök izninden yetkiyi ver. ayarlar / uygulamalara gir titanyumun önbelleğini sil sonrada uygulamaya gir çalışacaktırTitanyum backup bir türlü rot olayını acamadim. Dediğiniz bölüme baktım orda kök izni çıkmıyor. Bir de tuşlar kutlandığı zaman ekran 1dakika boyunca dokununca uyanıyor. Nerden kapatabilirim