Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Musti190738

Musti190738

Üye
geldi mi güncelleme ?

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hakan omnı altyapı sanırım daha ıyıydı bunda kasma ve donma oldu dunden berı 3-4 kere oldu wsm yapabılır dıye dusundum sildim onu bıde boyle denıcem

hiu482

Üye
@haqanguven arkadaşlar boeffla kernel veya arter97 kernel kuruluyor mu?

Abramz

Üye
Bu Rom s3icin mi?

hiu482

Üye
Boeffla kullanan var. Kuruluyor. Arter97 hakkında bilgim yok
Hangi sürümü cm11 versiyonu mu? Bu arada ağır oyunları sorunsuz açar de mi? Kamera dışında bir problem yok sanırım? (Whatsapp)

Abramz

Üye
Bana bi cevap verin amsinkom

hiu482

Üye
@uncanny_young hangi boeffla kerneli kullanıyorsunuz?

hiu482

Üye
@haqanquven hocam herhangi bir oyun açamadım. Nss de sürekli atıyor. Sanırım bıtmap temizleyici devre dışı. Halledebilir misiniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyunlarda sorun yok. Hangi oyunu yükledinde açılmadı. Güncellemeyi vermeden onada bakayım

hiu482

Üye
nss çalışmıyor malesef. wsm'yi kurdum ama sanırım ondan olabilir. Birde hocam cm alt yapısına geri mi döndünüz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nss çalışmıyor malesef. wsm'yi kurdum ama sanırım ondan olabilir. Birde hocam cm alt yapısına geri mi döndünüz?
Belki uyumsuzdur. Cm alt yapısına ilk kez geçtim. Daha önceden omni alt yapısındaydı

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Belki uyumsuzdur. Cm alt yapısına ilk kez geçtim. Daha önceden omni alt yapısındaydı

Haklısın kardeşim CM 11 i uzun bir süre kullandım. NSS de ben sadece sıkıntı yaşadım diğer oyunları açıyor. Ama haklısın NSS açmaması CM altyapısından kaynaklı.

hiu482

Üye
Birde bir sorum daha olucaktı. Şarj biraz hızlı gidiyor. Acaba script vs seylerle optimize edebilir misiniz?

Rhino Prime

Üye
ben biraz acemiyimde geçen sürümde root yoktu acaba bunda root varmı ? ben boeffla omni kernel kuruyorum ama hata mı ediyorum performans için ?

hiu482

Üye
ben biraz acemiyimde geçen sürümde root yoktu acaba bunda root varmı ? ben boeffla omni kernel kuruyorum ama hata mı ediyorum performans için ?
Boeffla nin hangi sürümünü kullaniyorsunuz?

Musti190738

Musti190738

Üye
haber yok mu güncellemeden

Takipçi Satın Al

Üst Alt