eline sağlık.Kamera uygulaması değiştirildi. Artık kaydediyor

eline sağlık.Kamera uygulaması değiştirildi. Artık kaydediyor

Radyo gömülü değil ama bağlantıda vermiş olduğumu normal uygulama kurar gibi kur, aç ve kök erişimi ver. kullanmaya başlaarkadaşlar radyo varmı
Eklendi o özellikler. Çalışmalarım bitsin güncellemeyi yayınlayacağımYeni gelen güncelleme ile kullanmaya başlayabilirim.Çift tıklama ile açılma özelliği çok iyi olur.
Şu kök erişim işini çözemedim yardımcı olursan sevinirimarkadaşlar radyo varmı
Cm alt yapısına geçersem mecbur sıfırdan kurulum yapacaksınız ama geçmezsem üstüne kurup kullanabilirsinizNe zaman bitebilir bir öngörün varmı. Birde gelen güncellemeyi mevcut ayarlar ve programlar değişmeden silinmeden kurabilir miyiz
İlk önce uygulamaya gir kök erişimi istemesini sağla sonra güvenlik simgesine tıkla izinler bölümünden kök erişimine gir ve orada listelecek kök isteyen uygulamalar açıp istekleri onayla tamamdırŞu kök erişim işini çözemedim yardımcı olursan sevinirim
İlk önce uygulamaya gir kök erişimi istemesini sağla sonra güvenlik simgesine tıkla izinler bölümünden kök erişimine gir ve orada listelecek kök isteyen uygulamalar açıp istekleri onayla tamamdır
istiyorsan deneyelim olmazsa mecburen sıfırlaman gerek. x-plorer'ı kur geri dönüğş yap banabir sürü program yükledim tekrar mı kuracam şimdi
Yine yapamayan olur bakar yapar. Geri gel ve Root sekmesine tıkla. sana root yetkisi yok diyecek sonra x-ploredan çık ve güvenlik / izinler / kök erişimine gel x-plorer'a yetkiyi vertamam seçtim özelden yazsak dahamı iyi olacak sanki

Rica ederimtamam oldu ama biraz karışık oldu özellikle güvenlik / izinler / kök erişimi karışık geldi normalde oradaki ayarlarda izin yöneticisi diye birşey var o kadar ben nasıl çıkardıysam bilmiyorum masaüstün de güvenlik diye bir dosya var oradan yaptım. toparlayarak sırayla yazsanız çok iyi olur çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardım ettiğin için

Arayüz filan herşey aynı kalacaksa kamera ve video player hariç herşey mükemmel. Cm ye geçmen daha iyi olur yok değişecekse hiç geçme boşverCm alt yapısına geçersem mecbur sıfırdan kurulum yapacaksınız ama geçmezsem üstüne kurup kullanabilirsiniz
İlk önce uygulamaya gir kök erişimi istemesini sağla sonra güvenlik simgesine tıkla izinler bölümünden kök erişimine gir ve orada listelecek kök isteyen uygulamalar açıp istekleri onayla tamamdır

Arayüz aynı alt yapı değişecek ve yeni özellikler gelecek. Oylamalar sonucu alt yapı değişecek yoksa ekleyeceğim özellikler omni alt yapısına da olur.Arayüz filan herşey aynı kalacaksa kamera ve video player hariç herşey mükemmel. Cm ye geçmen daha iyi olur yok değişecekse hiç geçme boşver![]()