Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

uncanny_young

Üye
miuida nasıl bi bilgim yok
Farklı yöntemler ile deneyeceğim şuan iyi gibi bir düzelme var gibi sanırım. Bu arada farklı bir video uygulaması varsa fix olarak verme imkanın varmı gerçekten bu video uygulamasını hiç kullanışlı değil. Video player girdimi videolarım gelsin önüme youtube gibi bir sayfa açılmasın. Ayrıca ben çok fazla film izlerim telefonda ama malesef alt yazıyı çalıştıramadım bunu nasıl yapıyoruz. Mümkünse normal samsung video player ve camera dosyası varmı üzerine flaşlamak için

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Farklı yöntemler ile deneyeceğim şuan iyi gibi bir düzelme var gibi sanırım. Bu arada farklı bir video uygulaması varsa fix olarak verme imkanın varmı gerçekten bu video uygulamasını hiç kullanışlı değil. Video player girdimi videolarım gelsin önüme youtube gibi bir sayfa açılmasın. Ayrıca ben çok fazla film izlerim telefonda ama malesef alt yazıyı çalıştıramadım bunu nasıl yapıyoruz. Mümkünse normal samsung video player ve camera dosyası varmı üzerine flaşlamak için
Samsung kamera uygulaması portlamadan çalışmaz. Güncellemede değiştircem kamerayı. Video uygulaması olarak herhangi bir uygulama bilmiyorum. Bende telefonda video izliyorum. Video uygulamasına girmeden yapıyorum. Fotoğraflar bölümündede görüyor videoları. Oradan tek tıkla çalıştırabiliyorum. Mağazadan bak istersen
Ayrıca video uygulaması beta aşamasında olup devamlı güncelleniyor. Zamanla daha iyi olacaktır

Hasand.

Hasand.

Üye
evols cfwsinden sonra guzel calışma teşekkurler

uncanny_young

Üye
Galeriden bende görebiliyorum ama alt yazı sıkıntı açamadım birde Samsungta tuşları kilitledinde hangi tuşa basarsan bas video ekranından ayrılmıyor o özellik müthiş birşeydi. Bunda da kitleme var ama o derece değil. Ben mağazayı temaları birde internet tarayıcı sını miu hesabı kaldırdım :) bir kaç kere paramı kesti hesap açmadı carttan carttan 5 10 lira gitti bu roma ama gel gör ki çok tatlı birşey kullanmak istiyorum :)
ve şunu da fark etmiş oldum bu kaldırdığım programlardan birisi veya bir kaçı sistem ile alakalı. Açılmıyor telefon :) tekrar backup yapacağım sanırım
Telefonun kendiliğinden kapanan kadar beklemiştim ama şarja taktım fulledim ancak açılmadı büyük olasılıkla Miu hesapla bir alakası olabilir,

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Galeriden bende görebiliyorum ama alt yazı sıkıntı açamadım birde Samsungta tuşları kilitledinde hangi tuşa basarsan bas video ekranından ayrılmıyor o özellik müthiş birşeydi. Bunda da kitleme var ama o derece değil. Ben mağazayı temaları birde internet tarayıcı sını miu hesabı kaldırdım :) bir kaç kere paramı kesti hesap açmadı carttan carttan 5 10 lira gitti bu roma ama gel gör ki çok tatlı birşey kullanmak istiyorum :)
ve şunu da fark etmiş oldum bu kaldırdığım programlardan birisi veya bir kaçı sistem ile alakalı. Açılmıyor telefon :) tekrar backup yapacağım sanırım
Telefonun kendiliğinden kapanan kadar beklemiştim ama şarja taktım fulledim ancak açılmadı büyük olasılıkla Miu hesapla bir alakası olabilir,
Miui hesap, miuisupermarket, update filan bunlardan birtanesini bile silsen açılmaz telefon

uncanny_young

Üye
malesef açılmıyor. Backup dosyası var ama restore etmiyor. başlamıyor bunulamadı diyor. Ama backup dosyasını görebiliyorum malesef hafıza kartımda bozuk olduğu için romun zip dosyasını tele atacak birşey yok yanımda eve gidince akşam başka bir hafıza kartına romu atıp oradan flaşlayacağım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
malesef açılmıyor. Backup dosyası var ama restore etmiyor. başlamıyor bunulamadı diyor. Ama backup dosyasını görebiliyorum malesef hafıza kartımda bozuk olduğu için romun zip dosyasını tele atacak birşey yok yanımda eve gidince akşam başka bir hafıza kartına romu atıp oradan flaşlayacağım
Rom'u olduğu gibi kullanın. Ben zaten gereksiz şeyleri çıkarıyorum. Güncellemede Wsm çalışacak. Onun modülleri ile istediğiniz uygulamaları gizleyebileceksiniz

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Wsm yükledim ama tel açılmadı. Cm Miui rom yükledim onda sorunsuz çalışıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Artık orta tuşa iki kez basarak telefonu kilitleyebilecek, ekrana iki kez vurarak telefonu açabileceksiniz
Gezinme tuşlarını da isterseniz ayarlardan açıp kullanabileceksiniz

• Beğen
Tepkiler: harunharunbursa
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Artık orta tuşa iki kez basarak telefonu kilitleyebilecek, ekrana iki kez vurarak telefonu açabileceksiniz
Gezinme tuşlarını da isterseniz ayarlardan açıp kullanabileceksiniz

işte benim dediğğim özellikler bunlardı şimdi güzel oldu güncelleme ne zaman

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
animasyonlar aktif dimi ? ben miui kullanirken bazı animasyonlar aktif değildi.
romun kendinde olan bir şey heralde geliştirici seçeneklerinden kaynaklı değil

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
animasyonlar aktif dimi ? ben miui kullanirken bazı animasyonlar aktif değildi.
romun kendinde olan bir şey heralde geliştirici seçeneklerinden kaynaklı değil
Animasyonlar aktif. istersen pil bölümünden kapatabiliyorsun

uncanny_young

Üye
Ben beoflea Kernel kullanıyorum bunun özelliklere olumsuz etkisi olur mu. Çift tıklama ile açılma özelliğine mesela

uncanny_young

Üye
Video ve resimleri hafıza kartına kaydetmiyor malesef. Depolama ayarlarından hepsi harici hafıza seçili olmasına rağmen

Takipçi Satın Al

Üst Alt