Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

osman5901

Üye
Hocam yandex disk hız sınırlaması diyor 64 kbit e sınırlandırılmıştır yazısı çıkıyor indirme hızı şuan 9,6 kilobayt farklı biyere daha upload edebilir misiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yandex disk hız sınırlaması diyor 64 kbit e sınırlandırılmıştır yazısı çıkıyor indirme hızı şuan 9,6 kilobayt farklı biyere daha upload edebilir misiniz
Şuan ekleyemem ama kendine yandex hesabı aç ve yandex diskime kaydet diyerek kaydetmesini bekle ve kendi diskinden indir hızlanacaktır

osman5901

Üye
teşekkürler hocam hemen deniyorum
sağolun hocam işe yaradı sayenizde yeni bişi daha öğrenmiş oldum :)

uncanny_young

Üye
Facebook uygulamasında mesaj gönder butonu çalışmıyor. Ve mesengerre girip öyle mesaj atabiliyor sun oda arkadaşlarına sadece yani faceden tanımadığın birine mesaj atamıyor sun. Mesengerin sohbet balonları çalışmıyor. Bu rom ile uyumlu facebook ve mesenger var mıdır?

uncanny_young

Üye
Boofle karnel yükledim ayarları yaptım menüye dönüş gayet güzel takılma bekleme yapmıyor çok fazla yüklenilirse menü tuşu ile dönüşte bekliyor. Ama şöyle bir sıkıntı var bir süre sonra yeniden başlatta telefon açılmıyor bir daha kalıyor öyle rom tekrar yüklemek lazım ben recoverden backup yaptım uğraşmadan direk yüklüyorum.

uncanny_young

Üye
Titanium uygulamasını arkadaşların dediği gibi kurulumdan hemen sonra yapmalı ve kullanılmalı daha sonra root ile alakalı root Explorer, karnel filan kurduktan sonra titanium açılmıyor yeniden başlatıyor hatta yeniden başlat sayfasında kalıyor buna dikkat ederseniz böyle birşeyler karşılaşmazsınız. Ama dediğim gibi backup kesinlikle alın çok işe yarıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Miui ile uyumlu kernel pek yok. söylediğin hataların hiç birine rastlamadım ve büyük ihtimalle kernel değiştirdiğin için karşılaşıyorsun. facebook balonlar için bildirim yöneticisinden hem facebok hemde mesenger için gerekli ayarları yapman gerek

turancen

turancen

Üye
Kardeş ben bu romdan note4 lite v4.6 aroma roma geçtim, bu rom bazen reset atıyor bazende ana sayfa yükleniyor uyarısı geliyor, insanı sıkıyor bir müddet sonra, ileride yeni sürüm çıkınca o zaman belki geçerim bu romda, teşekkürler cevapların için

uncanny_young

Üye
Miui ile uyumlu kernel pek yok. söylediğin hataların hiç birine rastlamadım ve büyük ihtimalle kernel değiştirdiğin için karşılaşıyorsun. facebook balonlar için bildirim yöneticisinden hem facebok hemde mesenger için gerekli ayarları yapman gerek
Facebook sorununu hallettim tam onu yazacaktım sen cvp yazmışsın açılır pencere ayarları var izinler de onları açmak gerekmiş süper oldu şimdi.

Karnel boefla tavsiye ederim gayet seri hiç takılma yok menüye dönünce bekleme 0 neredeyse

uncanny_young

Üye
Kardeş ben bu romdan note4 lite v4.6 aroma roma geçtim, bu rom bazen reset atıyor bazende ana sayfa yükleniyor uyarısı geliyor, insanı sıkıyor bir müddet sonra, ileride yeni sürüm çıkınca o zaman belki geçerim bu romda, teşekkürler cevapların için
Bundan önce bir hafta kadar kullandım oda gayet güzel ama onda da Karnel ayarı gerek. Bu rom görsellik olarak çok farklı telefona farklı hava katıyor
Karnel ayarı yaparsan takılma hiç yok. Reset atma sorunu var ama uygulama bazında o ve yeniden başlat demeye bende korkuyorum. Artık onun için backup aldım. İki gündür rom yeni yeni oluyor kaç kere baştan kurdum bilemezsin nerede hata veriyor ne yaparsam hata veriyor onları sabırla test ettim telefonu fırlatmadım hiç bir yere o derece sabrettim :) ama şuan iyi gayet

uncanny_young

Üye
Bu arada ayarlardan sonra antutudan 22800 aldı fena değil orjinali 19000 filan ama 26 bin gördğm sayılır 25750 mi neydi

osman5901

Üye
Note serisinin kamerasını buna ekleme gibi bi şansımız varmı slowmotion video çekimi Vs özellikleri çok hoştu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Note serisinin kamerasını buna ekleme gibi bi şansımız varmı slowmotion video çekimi Vs özellikleri çok hoştu
Samsung alt yapısı olduğu için portlamak gerek. Oda uzun uğraş ister maalesef. Ama huwai veya omni kamerasını kullanacağım güncellemede

• Beğen
Tepkiler: osman5901

uncanny_young

Üye
Uygulamaları hafıza kartına alma imkanı varmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli bir durum aslında
Aslında iyi değildir. Hafıza kartının okuma hızına göre uygulamalar geç açılacaktır. Ama telefonun depolamasında daha hızlı açılır. Belki anlatım vardır oradan bakarak yaparsanız daha iyi olur

uncanny_young

Üye
Normalde *#0228# ile batarya kalibrasyon yapılıyor du ama bu rom da olmuyor bunu nasıl yaparız. Bekleme de çok fazla şarj yiyor malesef.

Takipçi Satın Al

Üst Alt