haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Miui romlarda çoğu kernel uyumsuz. o özellik olsada kullanamıyorsunvar şarj gerilimi ayarlıyorsun ama sonuç olumlu değil. hatta programda 1300 ve üstünü mah bastığını gördüm o programlar bunlardan birisi değil ama çok saçma geli bunların hepsi 1000 gösterirken o diğer program max şarj limiti ne ayarladıysam onu gösterdi. Be yine kararsız şarğ eğilimi ve şarj emniyet sınırını kapattımı hangi şatj aletini takarsam tayaım 1000 mah gösteriyor buna 700mah çıkışı olan şarj aletide dahil ve bunuda süre ile ölçtüm alakası yok normalde neyse o yani 1000 filan değil. işte bunda kesin bir sonuç bi bulsam harika olacak
Görüyorsun her gün rom'a yeni birşey ekliyorum. çalışmalarım devam ediyor. Geniş çaplı bir güncelleme olacağı için ne zaman yayınlarım bilmiyorum. Denemeler de yapıyorum. Eklediklerim de hata aldığım yerleri düzeltiyorum buda zaman alıyor maalesefhakan ne zamana gelir rom başka roma geçtim de geri dönücem güncelleme yakında ise hiç eski versiyonu yüklemiyim.
Ok beklemeye devam o zamanGörüyorsun her gün rom'a yeni birşey ekliyorum. çalışmalarım devam ediyor. Geniş çaplı bir güncelleme olacağı için ne zaman yayınlarım bilmiyorum. Denemeler de yapıyorum. Eklediklerim de hata aldığım yerleri düzeltiyorum buda zaman alıyor maalesef
Onu isteğe göre ekte mod olarak vereceğim. İsteyenler onu kurup kullanabileceklerSanal tuşları boşver yaSamsung'un güzel tarafı bu işte kasasında tuş var ya )
Teşekkürler. Whats app yüklemede sorun alıyorum. Sorunu çözersem bu cuma günü güncellemeyi yayınlarımBi ara blekota guncellemelerini boyle beklerdim ama mevzu miui olunca insan dahada heyecanlaniyor cok seviyorum bu romu seninde ellerine saglik hakan cok guzel isler cikartiyorsun
Samsung alt yapısına geçmediğim sürece zor. Portlamadan olmaz. Kesin oda samsung alt yapısıdırHakan Hocam nette miui nin v5 versiyonunda s3 miui v5 note 2 edition diye bir roma rastladım da note 2 kamera apk sı gayet düzgün çalışıyordu onu ekleme bi şansımız olabilir mi yoksa oda mı v6 da uyumsuz olur.
evetpaylaşılan cwm dokunmatik mi acaba ? philz in yapımı ?
Hücre ayarlarına girip tüm işaretlileri kaldırman yeterli. Maç zamanı lazım oluyorKardeş şu hücre yayınınıda kaldırırsan süper olcak sıktı artık
İki sorum olacak
Birincisi güncellemeler telefondan yapılabilir mi? Yani maxicep ten buradan indirme ihtiyacı duymadan
İkincisi root nasıl yapılıyor bu rom ıcın?
Güncellemeyi kontrol et bölümü işe yaramıyor mu ki
Ota desteği yoktur. Kök için detaylı anlattım yorumlarda bakıp yapabilirsin. Kısacası uygulamaya gir kök izni istesin sonrada güvenlik / izinler / kök erişimine gir ve uygulamaya oradan kök izni ver
HayırGüncellemeyi kontrol et bölümü işe yaramıyor mu ki
Herşey gün geçtikçe daha iyi oluyorOnu isteğe göre ekte mod olarak vereceğim. İsteyenler onu kurup kullanabilecekler
Müzik çalar ve videolar çevrimiçi sayfalarıda kaldırıldı
Bu günki güncelleme ile mipatchda sorun olmazsa yayınlarımHerşey gün geçtikçe daha iyi oluyorErzuruma gideceğim memleketime salı günü 15 gün net olmadan onun için biran önce yayınla bende kurayım öyle gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?