Haydar
Emekli Yönetici
Hintpare Tarifi
Hintpare Malzemeleri
2 yumurta
1 paket yumuşak margarin
3 çay bardağı hindistan cevizi
2 paket kabartma tozu
3-3,5 su bardağı un
Vanilya
Şerbeti için
3 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
1 dilim limon
Hazırlanışı
Önce şeker , su ve limonu kaynatarak şerbetimizi yapapıp ılımaya bırakalım.Daha sonra tüm malzemelerle yumuşak hamur elde edelim.Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp oval şekil vererek fırın tepsisine dizelim.Üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derecede kızarana kadar pişirelim.Fırından çıkar çıkmaz ılık şerbeti dökelim.Hindistan cevizi ile servis edin
2 yumurta
1 paket yumuşak margarin
3 çay bardağı hindistan cevizi
2 paket kabartma tozu
3-3,5 su bardağı un
Vanilya
Şerbeti için
3 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
1 dilim limon
Hazırlanışı
Önce şeker , su ve limonu kaynatarak şerbetimizi yapapıp ılımaya bırakalım.Daha sonra tüm malzemelerle yumuşak hamur elde edelim.Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp oval şekil vererek fırın tepsisine dizelim.Üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derecede kızarana kadar pişirelim.Fırından çıkar çıkmaz ılık şerbeti dökelim.Hindistan cevizi ile servis edin