Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fakat beni asıl şaşırtan burada yorum yazan arkadaşların jüride korkudan nerdeyse altına kaçıran kadının güzelliğini farkedememesi, ondan hiç bahsetmemeleri! )) bunu iyiye mi yormak lazım bilmem ama gözlerimizi yoran her kötü manzaranın içinden güzel bir şeyler görebilmek iyi bir meziyet olsa gerek diye düşünüyorum. hani peygamber hz. isa havarileriyle yürürken bir köpek ölüsü görmüşler de, arkadaşları hemen burunlarını tutup, "üf ne kötü kokuyor, ne çirkin bir görüntüsü var" diye sızlandıklarında, "dişleri ne de güzel parlıyor" demesi gibi...
sevgili dostum, böyle bir oyun sırasında orada dehşete düşmüş bir jüri hanım kızımız hakkında bu tür düşüncelere kapmak ancak senin aklına gelirdi zaten.
ayrıca film kültürün olmadığı çok belli. eğer bollywood filmleri izlemiş olsaydın (yanlış yazmadım, bollywood) bu tür kızlardan çok var, meraklıysanız onları izleyebilirsiniz.