Hindistan'da Dehşete Düşüren Yetenek Yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hindistan'da Dehşete Düşüren Yetenek Yarışması

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve haltie

maxirabit

maxirabit

Üye
Mutlu son ve birinci olurlar:)

akondd

akondd

Üye
çok kötü bugün başka bi sitede izlemiştim resmen kendilerine eziyet ediyolar

maxirabit

maxirabit

Üye
Kedinin bile dokuz canı var:D

• Beğen
Tepkiler: safara1
cargo3230

cargo3230

Üye
bi de birinci mi seçmişler adamların kendi sağlığı ve milletin sağlığı açısından sınır dışı edilmeli bence....:kotu::nono:

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
gerçek şu ki insan bu işte dedirtiyor. isteyince, inanınca nelere kadir olabildiğini görebilmek mümkün.
bunun kendine işkenceyle bir alakası yok. bu çalışarak kazanılmış bir yetenek, özellik yahut.

fakat beni asıl şaşırtan burada yorum yazan arkadaşların jüride korkudan nerdeyse altına kaçıran kadının güzelliğini farkedememesi, ondan hiç bahsetmemeleri! :))) bunu iyiye mi yormak lazım bilmem ama gözlerimizi yoran her kötü manzaranın içinden güzel bir şeyler görebilmek iyi bir meziyet olsa gerek diye düşünüyorum. hani peygamber hz. isa havarileriyle yürürken bir köpek ölüsü görmüşler de, arkadaşları hemen burunlarını tutup, "üf ne kötü kokuyor, ne çirkin bir görüntüsü var" diye sızlandıklarında, "dişleri ne de güzel parlıyor" demesi gibi...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Kǔr Şâd

Üye
Dünya'ya güç gösterisi yapıyorlar. Bayrağı sallamalarından belli.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu gösteri profesyonel kişiler tarafından yapılmıştır. Sakın evde denemeyiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne içtiler bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum ki bunların kafa kesin kırık...

y n s c n

y n s c n

Üye
Bunlar şu islam düşmanı olan ' sih 'ler değimi ?

haltie

haltie

Üye
:ehe adamlar kan revan içinde kalıyorlar ama etkileyici gösteri gerçekten.florasanları bende yapabilirim belki :hmmm :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ehe adamlar kan revan içinde kalıyorlar ama etkileyici gösteri gerçekten.florasanları bende yapabilirim belki :hmmm :ehe
Adamlar gibi kırmanı tercih ederim ama sakın yeme sonra sıkıntı çıkarabilir.

haltie

haltie

Üye
bende öyle yalandan omzuma falan vuracam:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[h=3]Hindistan'da Dehşete Düşüren Yetenek Yarışması:[/h]hindistanda yetenek, hindistanda dehşete düşüren yetenek yarışması, hindistan ı dehşete, hindistanda dehsete dusuren yetenek yarismasi, hindistan yetenek yarışması facia, hindistanda yetene, insanı dehşete düşüren yetenek y, hindistanda dehşete düşüren yetenek yarışması face, hindistan da dehşete düşüren yarışma, hinditanda yetene, hindistan ı dehşete çe, hindistanda şaşırtan yetenek, hindistanda dehsete düsüren yarisma, hindistan ı dehşete düşüren, hindistanda yetenek sizsiniz faciası, hindistan yetenek yarışması, hindistanda yetenek yarışması, hindistan da dehşete düşüren yetenek yarışması

----------Eklendi @ 13:47:02 ---------- Yazıldı @ 13:46:47 ----------

2 gün için gayet iyi

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bu ne ya insanmı bunlar :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt