Hikayesi Güzel Oyunlar?

Sponsorlu Bağlantılar

hamit45500

hamit45500

Üye
Fear & Prince Of Persia & Call Of Duty serileri

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Call Of Duty 1,2
4 Modern warfare & 6 Modern Warfare 2
CALL OF DUTY FOREVER:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

umutku84

umutku84

Üye
mafia 1-2 :oke:

karamezar

karamezar

Üye
call of duty warfare 1-2 muhtesem bır anlatım hıkaye ve grafık. bu oyunu sevıyorum gercekten fakat tek dezavantajı oyunu cok kısa yapmaları ama oynamanızı tavsıye ederım helekı warfare 2 yı o brezılyakı evlerın catılarında sokaklarında kostururken sılah seslerı bombalar felan tam hızlı ve ofkelı fılmın 5 ıncısınde oldugu gıbı ınanılmaz.

ve bır oyun daha var kı konusundan oynanabılırlıgıne cok guzel bır oyun Stronghold Crusader evet oyun bıraz eskı ama ınanın elle tutulabıılır bır sacmlıgı yok. Bu bır stratejı oyunu arkadaslar ınanın cok mantıklı bır oyun ve yaptıgınız herseyın bır amacı ve dogrulugu var bı deneyın derım son oyunu 3 de bu yılın 3ncu ceyregınde torrentlerımızde olacaktır denemenızı ısterım.

fullwar

fullwar

Üye
call of duty warfare 1-2 muhtesem bır anlatım hıkaye ve grafık. bu oyunu sevıyorum gercekten fakat tek dezavantajı oyunu cok kısa yapmaları ama oynamanızı tavsıye ederım helekı warfare 2 yı o brezılyakı evlerın catılarında sokaklarında kostururken sılah seslerı bombalar felan tam hızlı ve ofkelı fılmın 5 ıncısınde oldugu gıbı ınanılmaz. ve bır oyun daha var kı konusundan oynanabılırlıgıne cok guzel bır oyun Stronghold Crusader evet oyun bıraz eskı ama ınanın elle tutulabıılır bır sacmlıgı yok. Bu bır stratejı oyunu arkadaslar ınanın cok mantıklı bır oyun ve yaptıgınız herseyın bır amacı ve dogrulugu var bı deneyın derım son oyunu 3 de bu yılın 3ncu ceyregınde torrentlerımızde olacaktır denemenızı ısterım.
Stronghold Crusader Firefly Studios'un bence başyapıt olabilecek oyunlarından biridir. Tıpkı Settlers serisi gibi makro yönetimden çok mikro yönetime odaklanır. Crusader kale savunması üzerine bir oyundur ve kalenizi ne kadar iyi yönetebildiğiniz üzerine kuruludur. Yönetim dedim çünkü orduyu beslemek için yiyecek içecek ve kale halkının mutluluğu için ekstra işlerle uğraşmanız gerekir. Bir okçu yapmak için önce bir ev sonra su ve yemek (birime göre et, balık, ekmek, şarap) daha sonra Barracks yapmalısınız. Bitmedi demirciniz olmalıki ok başı yapsın, marangozumuz olmalıki ok sopası yapsın. Eee! hani bunun yayı ve üniforması? Alevli ok atmak için yanan varilde ister bu okçu. Yüksek bir yerede çıkması için kuleye ihyiyacı var. Artık gelen meşaleli düşmana karşı hazirsınız. Neyse yeniside bu yıl bitmeden geliyor zaten, aksiyona oyun çıkınca devam ederiz artık.

• Beğen
Tepkiler: karamezar
karamezar

karamezar

Üye
Stronghold Crusader Firefly Studios'un bence başyapıt olabilecek oyunlarından biridir. Tıpkı Settlers serisi gibi makro yönetimden çok mikro yönetime odaklanır. Crusader kale savunması üzerine bir oyundur ve kalenizi ne kadar iyi yönetebildiğiniz üzerine kuruludur. Yönetim dedim çünkü orduyu beslemek için yiyecek içecek ve kale halkının mutluluğu için ekstra işlerle uğraşmanız gerekir. Bir okçu yapmak için önce bir ev sonra su ve yemek (birime göre et, balık, ekmek, şarap) daha sonra Barracks yapmalısınız. Bitmedi demirciniz olmalıki ok başı yapsın, marangozumuz olmalıki ok sopası yapsın. Eee! hani bunun yayı ve üniforması? Alevli ok atmak için yanan varilde ister bu okçu. Yüksek bir yerede çıkması için kuleye ihyiyacı var. Artık gelen meşaleli düşmana karşı hazirsınız. Neyse yeniside bu yıl bitmeden geliyor zaten, aksiyona oyun çıkınca devam ederiz artık.

dostum sende Stronghold Crusader cusun sanırım :) cok guzel bır oyun.bır malzeme yapman ıcın bır seye muhtac degılsın bır cok seyıde beraberınde yapmalısın cok mantıklı gelıyor bana o oyun.

Masum Serseri

Üye
Metin2 var sitesine girip hikayesini okuyabilirsin ama ben tavsiye etmem çok güzel oyun ama acayip bağımlılık yapıyor gece gündüz aklından çıkmıyor ama belki sende o kadar bağımlılık yapmaz dene bi :)

India

India

Üye
boşuna deneme metin2,warcraft böyle saçma oyunlar insanın hayatına ediyor

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
dostum sende Stronghold Crusader cusun sanırım :) cok guzel bır oyun.bır malzeme yapman ıcın bır seye muhtac degılsın bır cok seyıde beraberınde yapmalısın cok mantıklı gelıyor bana o oyun.
Çok eskiden oynadığım ve değeri pek bilinmeyen bir yapımdır. Bu oyunu seviyorsan Settlers 7 Path to a Kingdom, Ceasar serisi ve çok eski bir oyun Pharoah'u tavsiye ederim. Bu arada her türlü oyun hakkında soru sorabilir tavsiye isteyebilirsiniz.

• Beğen
karamezar

karamezar

Üye
Çok eskiden oynadığım ve değeri pek bilinmeyen bir yapımdır. Bu oyunu seviyorsan Settlers 7 Path to a Kingdom, Ceasar serisi ve çok eski bir oyun Pharoah'u tavsiye ederim. Bu arada her türlü oyun hakkında soru sorabilir tavsiye isteyebilirsiniz.

Çok sağol mutlaka denicem dediklerinide

----------Eklendi 26.08.2011 @ 00:03:02 ---------- Yazıldı 25.08.2011 @ 23:59:45 ----------

boşuna deneme metin2,warcraft böyle saçma oyunlar insanın hayatına ediyor

Yürekten katılıyorum çok saçma birşey online oyun hayatini bitiriyor insanın geriye bakıp düşününce adamın kafaya dank ediyor bazı şeyler boşa harcanmış zaman felan bnce online oyun oynamak yerine Su sitede Android bölümünü okumak daha faydalı .

hasan2552

hasan2552

Üye
Arkadaşlar ben birçok oyun oynadım ve hikâye bakımında mafia 2 & prince of persia serisi & crysis & cod serisi ben çok iyi :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Most Wanted - Punisher - Hitman - Silent Hunter III - Medal Of Honor Pasific Assault:oke:

PCdestek

Üye
god of war tum serisini bitirdim ps3 dahil tabiki

Üst Alt