joly hapise caine nin ziyaretine gider ama iceri girerken ayagi kayip duser
sonra bunu goren caine tutuyim derken kafasını demirlere vurur
acıdım su yasminoza
: 
a:bunu farkeden yasminoz ordan tüymesini becerir ve caine ye tuzak kurarak onu jewel in yanına götürür tabi ki jewel onu çok feci döver ve caine ağlayarak eve döner........![]()
![]()
![]()

) ve hikaye son bulur...hikayenin kahramanlarina 1 elma yetmemistir
bir kavgada elma yuzunden cikmistir
ve jewel caine'i kanalizasyona itmistir2:


caine benzetmekle kalmaz, jeweli sahara çölünün ortasında kumlara gömüp sadece baş kısmını ortada bırakıp, akbabaların beynini yemesini izler. yasminoz onu aramak icin çöle kadar gelir fakar jewelin gözleri oyulmuş kafasını bulur.
daha sonra arapların çöl aslanları yasminozu esir alıp köle niyetine petrol milyarderlerinden ebul asha-l bin cemal'e satarlar. caine onurunua verilen bir davette yasminozun garson niyetine çalıştırldıgını görüp bi celme takar. elindeki tepsi yere düşer ve 1000 kırbaça mahkum ediir. kırbaçlayan kişide jöly dir![]()
![]()
arkdaşlar film burda kopar bence bunası bir vahşet anlayışıdır yawarkdaşlar film burda kopar bence bunası bir vahşet anlayışıdır yaw

