hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sabahtan beri bu N-gage ile uğraşıyorum...Yerli yabancı birsürü forum gezdim...Genel olarak %90 lık kesimde çalışmamış , öyle yazmışlar...Ben dahil yaklaşık 10 kullanıcı ise girişte trial yazdığını ancak oyunları f*ull oynadıklarını yazmışlar...4-5 tane ayrı patch yükledim...Telefon çok ağırlaştı...3-4 defa reset attım...Şimdi hepsini kaldırıyorum...Başka zaman yüklerim...

yigit122222

Üye
çok saol kardeş

The Lich King

The Lich King

Üye
çok teşekkürler oyunlar çok güzel

CS BETA

CS BETA

Üye
trial oyunları kendimiz düzenlesek maxicep olrk yani misal trial asphalt 3 ile crackli asphalt 3 ün dosyalarına baksak hangileri deistirilmis neler yeniden düzenlenmis die ona göre bizde bi kac deneme yapıp oyunları tkrr sis yapsak _?_

tabi cok ugrasılacak bise olr ama hepimiz görev alır arastırır denerik ?

Aziz™

Üye
yok barış kardeş oda zahmetli olur kimse uğraşmaz valla

Aziz™

Üye
tabiki olur bindpa yapmayacağına göre babayiğit biri el atar umarım:D

CS BETA

CS BETA

Üye
:) aslinda biizm yapmamız ii olr hem reklam olr hemde yani ün para xD

Aziz™

Üye
:ehe:ehe

barbar0s

Üye
tskkrler elıne saglık

powerose

Üye
Sabahtan beri bu N-gage ile uğraşıyorum...Yerli yabancı birsürü forum gezdim...Genel olarak %90 lık kesimde çalışmamış , öyle yazmışlar...Ben dahil yaklaşık 10 kullanıcı ise girişte trial yazdığını ancak oyunları f*ull oynadıklarını yazmışlar...4-5 tane ayrı patch yükledim...Telefon çok ağırlaştı...3-4 defa reset attım...Şimdi hepsini kaldırıyorum...Başka zaman yüklerim...

hocam şu patch dosyalarını bulamadım birtürlü forumda vardı kaldırılmış.bi zahmet göndersen biz de denesek.şimdiden saolasın.bi tane patch.sis buldum başka forumdan ama onu kurunca ngage hiç açılmadı.şu patch unpach ekini merak ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

Kendi sitesinden indirilen oyunlar C:RACK sizdir Arkadaşlar .

Sadece C:RACK li oyunları f ull olarak kullanabilirsiniz .

Trial yazısı sorunu için ise .... http://www.maxicep.com/s60-3rd-oyun-emulatorleri/son-surum-n-gage-in-patch-i-1-40-a-251308.html konu bizde zaten mevcut .

Unutmayın , buradaki ve kendi sitesindeki oyunları patch i kursanız bile f ull yapamazsınız . kırılmış olması gerekir oyunların :oke:

aradığımı buldum.teşekkürler.bende ngage 1.21 var ama bakalım nolcak

orukm

orukm

Üye
saol da n 73 te çalışırmı bunlar

Aziz™

Üye
Kendi sitesinden indirilen oyunlar C:RACK sizdir Arkadaşlar .

Sadece C:RACK li oyunları f ull olarak kullanabilirsiniz .

Trial yazısı sorunu için ise .... http://www.maxicep.com/s60-3rd-oyun-emulatorleri/son-surum-n-gage-in-patch-i-1-40-a-251308.html konu bizde zaten mevcut .

Unutmayın , buradaki ve kendi sitesindeki oyunları patch i kursanız bile f ull yapamazsınız . kırılmış olması gerekir oyunların :oke:

çok sağol Güven abim ellerine sağlık:op:

--------------- Ekleme ---------------

ben yokken ilgilendiğin için teşekkürler Barış:)

uA_abdül

uA_abdül

Üye
tşk

haltie

haltie

Üye
çok güzel psylaşım eline sağlık aziz

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
teşekkür ederim