hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

sanaltarak

Üye
Güzel paylaşım, emeğine sağlık.

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
bnm tel e51, bu adresten e52 nin dosyasını indirsem olur mu???

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
kardes bunlar trial mi yada binda tarafinda kirilmismis mi eger trialse bos is yapmissin ama fulse ellerini saglik ama fullse

habbuj

habbuj

Üye
muhteşem bir paylaşım bence ellerine sağlık kardeşşş:oke:

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye

CS BETA

CS BETA

Üye
kardesim bunlar trial mi yoksa lenmiş ve katılımsız hale getirilenlerdenmi _?_

Aziz™

Üye
arkadaşlar oyunlar daha çok yeni bazıları trial olabilir zaten yeni çıkan oyunların olmasını bekleyemeyiz

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye

ayrıca sisx uzantılı dosya indirdim 11 mb bunu tele kurması yaklaşık 15-20 dk mı alır :???

zeki361

zeki361

Üye

ayrıca sisx uzantılı dosya indirdim 11 mb bunu tele kurması yaklaşık 15-20 dk mı alır :???

kardeş adam zorla bulmuş bu kaçıncı aynı mesajın.lütfen emeğe saygı gösterin.al kur bizde bekliyoruz kurana kadar halla halla bunlar daha hiç bir yerde yok ara maxicepten başka hiçbir yerde yok.çok aradım ama bulamadım yok al kur işte en azından dene yahu:nono:

Aziz™

Üye

canım kardeşim o siteden ister indir ister indirme bana niye soruyorsunki ayrıca aynı mesajı defalarca atmanın alemi yok bence

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
1,5 mblık programı 12 dk da kurdu... 11 de ne olacak... olmazsa silmesi de var....

Aziz™

Üye
dediklerinden hiçbirşey anlamadım ama bunlar sis yada sisx dosyası değil kardeşim bunlar .n-gage dosyası

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
hyr ngage programı 11 mb, oyunlar değil..

zeki361

zeki361

Üye
dogru n.gage programı çok ugraştırıcı kurana kadar heves bırakmıyor ben 6120c çalıştırana kadar 2 ay zar zor yaptım şimdi keyfini sürüyorum

Aziz™

Üye
vefa kardeşim gerçekten n-gage programının kurmakla iş bitmiyor.program sürekli internete bağlanmak istiyor.çok zahmetli bir iş anlaşılan sen daha n-gage programını bile kuramamışsın.sana bir konuyu okumanı tavsiye ederdim ama o konuyu bulamadım.kusura bakma

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eline sağlık kardeşim...Çok güzel bir paylaşım olmuş...:oke:

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim sağol:)

volvox66

Üye
super yaaaa

Aziz™

Üye