hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim teşekkür ederim:sarıl:ama bunlar dışında gözümden kaçan varsa özür diliyorum mazur görün insanlık hali

CS BETA

CS BETA

Üye
benim durumda biraz sacma suan N70 kullaniorm haziranda N86 alcam ondan dolayı ne warsa indirirom kurulumu nu filan da dosya dosya yazdım :) k.b

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aslında küçük bi patch vardı bunları f*ull yapmak için ama o patch dosyasını kurunca N-gage açılmıyor...

Aziz™

Üye
veysel birde bindpa n-gage ile işi bırakmış yani bu son çıkan oyunlar trial ya malesef öyle kalacaklar.yada halde satın alınacak başka yolu varsa araştırırım ama:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

benim durumda biraz sacma suan N70 kullaniorm haziranda N86 alcam ondan dolayı ne warsa indirirom kurulumu nu filan da dosya dosya yazdım :) k.b

ne demek canım kardeşim ne kusuru.bu arada telefon alacakmışsın hayırlı olsun şimdiden.dosya biriktirmende güzel herşey hazır olmuş olur o zamana kadar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aziz kardeşim demek istediğim şuydu...N-gage Patch - Unpatch adında bir dosya vardı...Bu oyunları yükledikten sonra o yükleniyordu...Trial oyunların hepsi f*ull oluyordu...Şuan ona bakıyorum...Deneyip haber vereceğim...

Aziz™

Üye
tamam veysel kardeşim.haber bekliyorum:)

futbol123

futbol123

Üye
harika bir paylaşım teşekkürler..

Aziz™

Üye
rica ederim:)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Şuan N-gage in sitesinden N-gage uygulamasını indirip kurdum...Ducati Moto oyununu kuruyorum...Kurduktan sonra P*atch yapacağım...Eğer f*ull olursa patch dosyasını sana veririm 4shared a upload edip konuyu düzenlersin...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ve gerçekten oldu...Kendi sitesinden indirdim P*atch yaptım çalıştı...:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

alp047

alp047

Üye
ellerine sağlık çok teşekkür ederim telim n79 olursa çok süper olur

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim:)

--------------- Ekleme ---------------

veysel kardeşim verdiğin linkte bizdede olan oyunlar var.sen trialleri yaptınya buradanmı faydalandın bu site ne içinki

halil96

halil96

Üye
Çok Sağol Aziz Abi, İyi Paylaşım Olmuş:oke:

Aziz™

Üye
rica ederim halilcim ne demek:sarıl:

zeki361

zeki361

Üye

kardeş sen nasıl yaptın ya benim tel 6120c ben diger oyunları oynuyorum ya yada trıal ama sadece telfonumda age of empiresi açamadım ve sadece onun için kurdum bu ngageleri ama olmuyor nasıl yaptın yanı yapmayı belki ordan bi şekilde age of empiresi açarım şimdiden saol

Necmati

Necmati

Üye
ya kardeş bu oyunların içinde bounce boıng voyage diye oyun vardı o yok onu bulabilirmsn??? lütfen!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayır , verdiğim link daha önce forumda paylaşılan bir konudan alıntıdır...Ben N-gage'nin kendi sitesinden oyunları tek-tek indirip kurdum , sorunsuz oynuyorum...Sadece girişte trial yazıyor ancak oyunlar f*ull...

zeki361

zeki361

Üye
Hayır , verdiğim link daha önce forumda paylaşılan bir konudan alıntıdır...Ben N-gage'nin kendi sitesinden oyunları tek-tek indirip kurdum , sorunsuz oynuyorum...Sadece girişte trial yazıyor ancak oyunlar f*ull...

tamam tşk ler :oke:

Üst Alt