hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

n_yavuz

n_yavuz

Üye
yaw bunlar trial çıktı bunları isteyen n-gage sitesinden de indirebilirdi değil bunlar

zeki361

zeki361

Üye
indiremssin arkadaş ordan ben indirdim denemek için indirdilerin trial olanlar sonu (n.gage.exe) dir. bişey bilmeden konuşma ben 3 tanesi hariç hepsini takır takır oynuyorum :naughty:

helal olsun arkadaşa böyle bir konu açtı

n_yavuz

n_yavuz

Üye
indiremssin arkadaş ordan ben indirdim denemek için indirdilerin trial olanlar sonu (n.gage.exe) dir. bişey bilmeden konuşma ben 3 tanesi hariç hepsini takır takır oynuyorum :naughty:

helal olsun arkadaşa böyle bir konu açtı
ben n-gage sitesinden 5 adet indirdim trial olarak bunlarıda indirdim 2 adet ducati moto ve need four speed bunlar trial çıktı

ByAbsn

ByAbsn

Üye
helal süper oyunlar eline sağlık

emesut

emesut

Üye
Teşekkür eden arkadaşlar birde hangi oyunların trial olduğunu bi yazsa tam süper olacak.
Mega_Monsters trial cıktı.
Pandemonium trial cıktı.
DucatiMoto trial cıktı.
Şimdi mümkünmü diğer oyunları denemek.

zeki361

zeki361

Üye
ben n-gage sitesinden 5 adet indirdim trial olarak bunlarıda indirdim 2 adet ducati moto ve need four speed bunlar trial çıktı

olabilir ama 5 tane dimi digerleri nasıl madem çok biliyorsun

Aziz™

Üye
sakin olun arkadaşlar sorun yok.dediğim gibi oyunlar daha çok yeni birkaç tanesi dışında hepsi .trial olanlarının fulleride çıksın zaten ekleyeceğim buraya.daha yeni çıkan oyunları olarak bekliyorsunuz.bana haksızlık ediyorsunuz ama..

cemocan1996

Üye
kardeşim paylaşmıssın bilmio musun hangileri trial hangileri değil trial ise niye uğraştın n-gage sitesinde var zaten herkes indirebilir boş iş yapmışsın

Revengeful

Emekli Yönetici
emeğe saygı

rozall

Üye
mukemmel tesekkurler

Aziz™

Üye
sağol kardeşim:)

CS BETA

CS BETA

Üye
kardesim paylasım süper tek kelimeyle ama hepsini deneyen arkdslar tamamıyla trialleri söylede ona göre hangisini indirecemize karar versek _?_

sahindolu24

sahindolu24

Üye
ellerine sağlık güsel paylaşım .. ;)

extacy35

Üye
teşekkürler

Aziz™

Üye
arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim.bir kaçı dışında hepsi oyundur.bindpa şirketi bunları kırarak piyasaya olarak sürüyordu ama duyduğuma göre n-gage ile işini bitirmiş malesef bu trial oyunları o şekilde kalacak.yada oyunlarını para verip alacağızki kimse bunu yapmaz heralde..ama şans eseri olsada bulursam hemen yüklerim buraya

n_yavuz

n_yavuz

Üye
hangileri hangileri trial yazarmısın

Aziz™

Üye
Mega Monsters
Pandemonium
DucatiMoto

birde yanılmıyorsam futbol oyunuda öyleydi.ama bunların orjinal sitesinde indireceğiz dedin ya orjinal sitesinde indirilen trialler exe dosyası onları nasıl çalıştıracaksın benim verdiklerim direk cep versiyonu ve daha hiçbir yerde yok

CS BETA

CS BETA

Üye
Mega Monsters
Pandemonium
DucatiMoto

birde yanılmıyorsam futbol oyunuda öyleydi.ama bunların orjinal sitesinde indireceğiz dedin ya orjinal sitesinde indirilen trialler exe dosyası onları nasıl çalıştıracaksın benim verdiklerim direk cep versiyonu ve daha hiçbir yerde yok

kardeismm sprsn dgr yan sitelerde bile yok yani bakiorm suan :) trialleri bildirgin icin de ayrı bi tsk borcluyum sana

Üst Alt